Komadan çıktın mı ? O civcivlerin intikam günü geldi çattı.Yaşıyorum, Big Mom mı düşüyormuş yoksa? :d
Kaido’nun kral haki çöp değildir saldırıya bile ekliyor.Böyle olursa Law'un çatıya çıkıp Kaido'yu da bölmesi gerekirdi ama
Komadan çıktın mı ? O civcivlerin intikam günü geldi çattı.Yaşıyorum, Big Mom mı düşüyormuş yoksa? :d
Kaido’nun kral haki çöp değildir saldırıya bile ekliyor.Böyle olursa Law'un çatıya çıkıp Kaido'yu da bölmesi gerekirdi ama
Öncesinde çarpışma geçmiş olabilir diyorum ben de. Direkt ilk sayfa kesmeyle olmaz. Bu öngörüye göre bölünerek yenildiği yazıyor. Doğruysa yenilgi adını almış zaten birleşmez. Parçaları birlikte sağa sola atabilirler, Radio knife ile kesmiş olabilir. Ya da buna benzer daha uzun süreli yeni kesme tekniği ne bilim nasıl bir şey geliyorsa. ://Böldükten sonra gamma misali Hera falan birşey el atıp birleştirecek sonra Kid engel olacak yada nokta koyacak sanki.Law tek aldı dedirtemez bu Oda Lütfü’ye yapmaya çalışır anca.Kid’e iş yaptırmazsa Hawkins gibi harcaması gerekir harcanacak gibi durmuyor şu an.
Valla ipucular falan hepsi yenildiğine işaret ediyor. Büyük bir beklenti de oluştu. Yenilmezse sağlam patlayacağız.Öngörüşte verilen bilgilere güven olmaz yine de, bekleyelim bakalım.
Big Mom'da ekliyor ama aslında işte ://Kaido’nun kral haki çöp değildir saldırıya bile ekliyor.
BigMom ve Kaido arasında o kadar fark var mıdır ?Kaido’nun kral haki çöp değildir saldırıya bile ekliyor.
Valla onu bilmem de Luffy olsa çoktan Bigmom'ın helvasını yerdik ben bunu bilir bunu söylerim.Bm'nin ilk çıkışında ki haliyle şu anki hali bir değil... Op'un elit karakterlerinden Yonkolardan biri Bm... Yani kadın için neler söylendi gördük. Bm böyle biriydi denemez bence... denmemeli yani. Bu işleyişin kötülüğü tamamen Oda'ya yazar... çok kötü yani. Zerre zevk vermiyor Op artık kendi sevdiğin karakterler bir şey yapmadığı sürece... :d
Big Mom önce adadan düşerken ağlamasın sonra ekler. Uçamayan Zoro bile bir slash çakıyor geri adaya atıyor kendini.Rezalet bununki. :/Big Mom'da ekliyor ama aslında işte ://
Şeytan derken?Lance spoilerı paylaşan koreli'nin şeytan olduğunu söylüyor. Bm kesin yenildi