Kid ve Law gidip Luffy gibi bileğinin hakkıyla yonkou yenemediler. En başta sağ kol seviyesi iki karakterin yonkou yenmesi saçma olacaktı mantıklı bir yol ortaya koydu.
Gücü yükseldikçe hakisi azalıyor diyip tek attırmak ne kadar mantıklıysa artık.
Sakin olun arkadaşlar gerçek olanı bu çok sinirlenince gece geçirdim ayağıma terliklerimi Oda'nın editörünün evini bastım, silah doğrulttum gerçek spoyu ver yoksa sıkarım şakam yok dedim adamda muhabbet kuşu gibi şakırdadı;
*Law'ın enerjisi bitmek üzereymiş
*Kid, Law enerjisini kazanana kadar Linlin'i tutacağını ve sonra birlikte bitirici darbeyi vurmaları gerektiğini söylemiş.
*Linlin ve Kid, çarpışmışlar, Kid kral hakisi kullanmış, Linlin demek sende de Kral olma potansiyeli var demiş.
*Bölüm Kid'in Punk Rotten formuna Kral haki ekleyip, Linlin'i hiç durmadan yumruk yağdırmasıyla devam ediyor.. (Red Punk Boxing)
*Haftaya ara yok.
Law
- En güçlü saldırılarımdan birini attım enerjim artık bitmek üzere ve bu kadın hala karşımızda çok güçlü bir şekilde duruyor.
Kid
- Sen enerjini topla ben yardırıyorum, enerjini toplana kadar onu oyalayacağım sonra işini birlikte bitiririz.
- Bütün gücümle geliyorum yaşlı karı
Linlin
- Kid
Kid
-Seni cehenneme yollamaya geldim yaşlı Karı
Linlin
- hehehe Hala üstün taraf benim daha ne kadar dayanabilirsin
Kid ve Linlin temas etmeden çarpışıyorlar
Linlin
- ne, bu mümkün değil demek senin gibi bir velette de Kral olma potansiyeli var.
Kid
- ...
Mantıklı değil. Bu adamlar yerde yatıyorken işleri bitebilirdi bitmedi, bu birinci saçmalık; ikincisi ise bunlar Linlin'in saldırılarından nasıl savunuyor? Kaido'nun saldırısından Luffy Kral haki sayesinde falan savunuyor; peki ya bunlar? Savaşlarını panel dışı gösteriyor çünkü koruyucu malzeme yok. Savunmalarının bu derece iyi olmadığını biliyoruz, Linlin'in saldırılarında tarumar olmaları gerekirdi.
Bu rezil arc'a böyle bir son yakışır açıkçası. Umarım; Big Mom ölür, kınların hepsi yaşar, Kaido büyük hasır şapka filosuna katılır, Momonosuke kahraman olur...