Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ope Opeli Wb > Gura Guralı Wb. Wb'de ope ope olsaydı MF'de Ace'i taş çatlasın yarım saatte sıfır kayıpla kurtarırdı. Aynı Wb Akainu'yu arkadan yakalasaydı op dünyası bir köpekten arındırılmış olurdu. Çok daha işlevsel ve bana göre daha iyi bir meyve.
Wb’nin meyve uyandırdığını görmedik. Ayrıca onun Ope Ope’yi iyi kulanabilecek düzeyde tıbbi bilgisi olduğunu düşünmüyorum. (Sırf shambles’ı çözse kral hakisi filan ile yine güçlü olur ama Gura Gura’lı hali çok daha güçlüdür)
 
Son düzenleme:
Wb’nin meyve uyandırdığını görmedik. Ayrıca onun Ope Ope’yi iyi kulanabilecek düzeyde tıbbi bilgisi olduğunu düşünmüyorum. (Sırf shambles’ı çözse kral hakisi filan ile yine güçlü olur ama Gura Gura’lı hali çok daha güçlü olur)
Gura gura uyanışla önüne çıkan her şeyi yok eden bir meyve olur büyük ihtimalle de yine de Ope Ope kadar işlevsel olması mümkün değil. Wb zeki adam çözerdi meyveyi. 1 vs 1'de Ope Ope ile daha kritik işler yapardı.
 
Koca savaşta bir kere de ittifak tarafından birisi kaybetsin. Luffy zaten kazanacak. En azından en epik savaş olan Fukurokuju vs Raizo berabere bitsin.
Belki Big Mom gelecek bölüm yaşamından bolca verip kendini kurataracak, sonra da bu dövüş devam ederse kendi ömrünün tamamını bitirmek zorunda kalacabileceğini düşünüp, (karşısında sadece zorla ayakta duran Kid kalmış olsa da) buna değmez diyip kaçacak.

Big Mom ölürse Nami’nin Zeus’u da ölür bu arada. (Mother Carmel öldükten sonra Pandora’yı hiç görmedik mesela)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık