Adamsın lan. Burdan ne çıkar ? Kid'le Law'ı toplasan kral hakisiz Zoro etmiyor. Allah u Ekber
Adamsın lan. Burdan ne çıkar ? Kid'le Law'ı toplasan kral hakisiz Zoro etmiyor. Allah u Ekber
Ben yakalamadım.Wg’de 1000 kişilik Zoro fanı ordusu moleküler biyoloji çalışıyor.Adamsın lan. Burdan ne çıkar ? Kid'le Law'ı toplasan kral hakisiz Zoro etmiyor. Allah u Ekber
Herkes ilgi alanına göre iş yapıyor gibi. Robin arkeolojik bir detaya bakıyor, Nami ise haritaya. Diğer arkadaşlar da karakterine uygun davranıyor, misal Sanji Nami'yi onaylıyor, Zoro yine kaybolmak için yer arıyor, Luffy macera peşinde, Usopp korkak olduğu için uzaktaki tehlikeleri kolaçan ediyor, Brook trollük peşinde, Jinbe ve Franky tayfanın ağabeyliğini yapıyor. Çoppa ne mi yapıyor? Görevi maskotluk, maskotluk yapıyor Luffy'nin üzerinde.Kapaktaki mevzu:
Franky: - Sanki yeterinde büyük değilmişiz gibi g.t kadar yere sokmuşlar bizi.
Jinbei: - Kolayı azaltırsan sende benim gibi fit olursun ahahah
Robin: - Kurukafa çok tatlıymış <3
Usopp: - İçimden bir ses, buranın çok tehlikeli olduğunu söylüyor Brook.
Brook: - Yohohoho. Benimde.
Nami: - Ama oraya nasıl gideceğiz ki ?
Sanji: - Ben seni götürürüm istersen Nami-swan.. <3
Zoro: - Şu tipe hareketlere bir bak. Vallahi gerizekalı bu çocuk.(Sanji'ye diyor) Sen ne yapıyorsun Luffy ?
Luffy: - Zorooo ! Süslü maymuna bak.Bana bal veriyor.
Chopper: - ''Yersen şifa olur.'' dedi. .
Sonuç: Gidilecek yeri tek umursayan kişi tabikide Nami.
Nami'nin tshirt'ünde ''Open'', Sanji'de ''I wa... freedom'' , Zoro'da da ''calm'', ''always'' yazıyor ayrı ayrı. Detaylar işte.Herkes ilgi alanına göre iş yapıyor gibi. Robin arkeolojik bir detaya bakıyor, Nami ise haritaya. Diğer arkadaşlar da karakterine uygun davranıyor, misal Sanji Nami'yi onaylıyor, Zoro yine kaybolmak için yer arıyor, Luffy macera peşinde, Usopp korkak olduğu için uzaktaki tehlikeleri kolaçan ediyor, Brook trollük peşinde, Jinbe ve Franky tayfanın ağabeyliğini yapıyor. Çoppa ne mi yapıyor? Görevi maskotluk, maskotluk yapıyor Luffy'nin üzerinde.