Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oda wano ile ilgili röportajında lurking legendden bahsetmişti. Bir arkadaş yazdı aklıma geldi e hadi arc bitcek ne zaman tanışacağız?
 
Mom la kid anlaşmış bence. Mom anlamış lawın onu teke tekte indireceğini, sırf tek kişiye yenildi demesinler diye kide demiş sende lawla saldır bana ben senin saldırıların çok etkiliymiş gibi yaparım hem sen meşhur olursun hemde ben 1vs1 de lawa yenilmemiş olurum diye 😂😂 yoksa çatal fırlatmayla yonko hasar alıyorsa yonkolar koramiral seviyesi bile değilmiş o zaman 😂😂
Hahaha güzel planmış. Vay hainler canım çıkıyor be burada. 🤣 Değinilir umarım açıklığa kavuşur bazı şeyler.
 
Bu sefer acayip bir şey yapmış. Sağ koldan yüze oradan da sol koldan kılıcı çıkartmak ne demek. Resmen Mom'ı kitlemiş. :ehe:

Yine sadece ama daha güçlü şok dalgası yapmış. Uyanışı sadece bu olursa o saçma gelir bi. ://
Şu an uyanış gayet tatmin edici ama. Aam efor sarfetmeden kılıcını kolundan sokup kafasının diğer tarafından çıkartıyor. Daha ne yapsın. Yaptığı saldırının etkisi de diğer panelde görüyoruz. Ben gayet memnunum şu an. :D
 
Bu karakterler başka yerlerde yaşam sürüyor ya da görevde olabiliyor. Sonuçta ajanlar bunlar, CP9'u hatırla onlar da Galley La da çalışıyorlardı. Belli bir görevleri vardı sonrasında ise onlar da maskeyi takıp devam ettiler. Seri içinde kimse onlar olabileceğini düşünmedi maskeyi çıkarana kadar. Böyle bir noktada onlar içinde de bu tarz kişiler olabilir.
Benim derdim çok daha basit ve gereksiz yav. Diğer hiçbir ajan için böyle bir durum yok ama bunun maskesi çubuklu. Demek istediğim elleri neden dolu bunun? Bu, sadece tekme atarak dövüştüğüne yapılan bir gönderme mi yoksa öylesine mi tasarlanmış? Eğer öylesine tasarlandıysa, nasıl shigan kullanıyor bu?
 
Aynen öyle oldu ama bir yandan Kid sanki bu yarışta artık Luffy'nin rakibi olabilecek çapta biri değil gibi de gözüktü sanki.
Güç olarak dengi olmasa bile daha sonra aralarında güzel atışmalar görürüz diye düşünüyorum. İşin sonunda Luffy'e rakip olabilecek kimse kalmayacak zaten :good:
 
Ben şimdi anlamıyorum bu olayı biri beni aydınlatsın.Room ile yer değiştiremiyordu yonkouları hakileri çok güçlüydü ya hani derileri falan aşılamıyordu kılıçla olunca hakilerini aşıp nasıl kılıcı sokabiliyor.Hadi dicem hakileri zayıfladı peki sizin meyveleriniz gücünüzü bitiriyordu yonkouyu aşacak enerjiyi nasıl buldunuz yine? Bu adamlar şarja falan mı takılı arkadaş.Çok saçma geliyor bana.Yonkou la bu nasıl kılıcı ordan oraya sokup uzatıyorsun.
 
Benim derdim çok daha basit ve gereksiz yav. Diğer hiçbir ajan için böyle bir durum yok ama bunun maskesi çubuklu. Demek istediğim elleri neden dolu bunun? Bu, sadece tekme atarak dövüştüğüne yapılan bir gönderme mi yoksa öylesine mi tasarlanmış? Eğer öylesine tasarlandıysa, nasıl shingan kullanıyor bu?
O saçma olabilir herhangi bir dövüşe girerse, fakat C9 da böyleydi. Yani maskeler çıktı dövüşlere girince.
Bu da atabilir öyle bir durumda, sonuçta dövüşe girdikleri kişiyi tamamen aradan çıkarmaları gerekli. Diğer türlü kendileri mefta olursa zaten maskenin, gizliliğin bir önemi kalmıyor. Bir de normal takılanlar da var aralarında Lucci, Kaku ve Stussy mesela. Konsept yapmışlar işte, siluetci Oda'nın işleri. Tuttuğu maskeyi bıraksa belki altından farklı bi maske çıkacak. :S
 
Şu an uyanış gayet tatmin edici ama. Aam efor sarfetmeden kılıcını kolundan sokup kafasının diğer tarafından çıkartıyor. Daha ne yapsın. Yaptığı saldırının etkisi de diğer panelde görüyoruz. Ben gayet memnunum şu an. :D
Deyince resimler gelmiş mi diye baktım da oha oha oha oha ben ne gördüm öyle. Kılıcın büyüklüğünü net yansıtmış. Hiç böyle görünmemişti kılıç. Hele şok dalgasının patladığı panel. Ben de ikna oldum. Kaido'nun astları Mom öldü derken haklılarmış. Fena görünüyor. 🤣

K.Room diye ayrılıyor. Şu K'nin ne anlam ifade ettiğini öğrenebilsek keşke.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık