Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı hasara ve bu hasarın velet gözüyle baktığı adamlar tarafından verilmiş olmasına sinirlenip gözü dönen BM hırsı geçene kadar bizim ikilinin içinden geçiyor. Ardından yorulunca ve hıncını alınca kendine geliyor o esnada istismara uğramış ikilinin tayfalarının ağlaması falan bahanedir. Öyle merhametli bir şey değil bu hayvanat. Kendine geldikten sonra gücünü saklamak istediğinden zaten işleri bitti bu çöplerin kafasında çatıya gitmeye kalkıyor işte. Ya gerçekten Kaido'yu önemsediğinden ya ittifakı kaybetmek istemediğinden ya da zayıflamış olan iki potansiyel rakibinin fişini en uygun anda çekmek istediğinden kadın güzünü çatıya dikmiş.

Law gene inanılmaz bir saldırı yapmış gibi duruyor. Adam resmen üstün fiziksel nitelikleriniz de haki teknikleriniz de sizin olsun ben işimi bildiğim yolla görürüm deyip ayar veriyor anasını satayım. Kid de gene şekil verdiği demire haki basarak itme çekme oynuyor galiba. Onun da etkisi devasa oluyordur tabi mangaka öyle diyorsa öyledir deyip geçeceğiz artık.

Az biraz delikanlı ol Oda, madem inecek yonkolar en az ikişer bölüm kritik hasarların atıldığı vsler çizmen lazım onu çiz bari lan. Zoro'yu peşleyen iskelet de dünya genelindeki Zoro fanlarının OP evreninde hayat bulmuş halini temsil ediyordur. Fanları salmıyor ki mangaka salsın anasını satayım.
 
Big Mom bunların öldüğünü düşünüp yoluna devam ediyor olsa, bu sırada Law, Kid'le kendisinin bütün iç organlarını dövüş öncesi güvenli bir noktaya taşıdığı için ölmemiş olsalar ve sürpriz saldırı yapmış olsalar ben tamamım, alsın kellesini Law. Ama tayfanıza sempati duyuyorum diyerek acıyıp arkasını dönmesi cinnet sebebidir. Oda'nın stüdyosuna molotof atmamak için tek bir sebebim kalmadı
 
Shinigami kesinlikle bir düşman değil. Belli ki Zoro ölümün kıyısında ve o yüzden bunu görüyor ama Zoro henüz ölmek istemediği için Shinigami ile hayali bir boğuşma çizebilir. Bu konu önemli bir mevzu değil.

Big Mom'u diğer novalar bir araya gelse indiremez ama Law'ın uyanışı çok etkili oldu. İçten aldığı hasarlar belli ki Big Mom'u yordu. Dövüşülen alanda da çok fazla metal olduğu için Big Mom metallerin yoğunluğu dolayısıyla biraz ezildi. Ben Kid'in Big Mom'a o anlamda hasar verdiğini düşünmüyorum. Çatıda Kaido'yu ezmeye çalışması gibi bir mevzu var. Kid bildiğin ezmeye çalışıyor ve verdiği hasar tamamen bu yüzden yoksa Big Mom'un derisini aşması için bayağı bir yol yürümesi lazım. Law'ın meyvesi muhteşem harbiden. Anestezi yaptı kadına içten. Luffy'nin Ryou öğrenmesinden daha etkili bir yetenek Law'ın ki. Burada aldığı bunca hasara rağmen tam manasıyla düşmemiş olmalarından da artık rahatlıkla amirallere yakışır bir güce yaklaştıkları anlaşılıyor.
 
Son düzenleme:
Yonkou'ya ciddi hasar bırakabilmek için Law'ın meyvesinden yeni güç türüyor her gün. Şaka gibi :D
Meyvenin uyanışı böyleymiş, bence gayet iyi bir yetenek. Artık içeriden de anestezi uygulayabilecek. Gerçi Big Mom ve Kaido dışında derisini aşmak için çaba sarfetmeleri gereken başka bir rakiple karşılaşmayacakları için Law'ın uyanışı çok da iyi diyemem ama bundan başka yetenekleri de varsa ona tamamım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık