Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins'in tarot kartlarından biri ölüm üstünde azrail var .Olursa Zoro şu halde Hawkins alabilecek seviyededir.
 
Zoro'ya gözüken olsa olsa Enma'da ki Oden ruhudur. Kılıcı bu şekilde siyah yapacak belki de, ölümün eşiğine geldiğinde kılıç siyah oluyor olabilir. Roger, Rayleigh, ve Beyazsakal daha güçlü olduğundan ve hiç bu şekilde zorlanmadıkları için kılıçları ve bıçakları siyah olmamıştır.


Tabii ki aynı değil ancak dediğim gibi Karasakal'da bir Amirale kıyasla, Marco ile King arası farktan üstün.

Oranlayabilirsin.

-Marco ile King arasındaki güç farkı.
-Karasakal ile bir Amiral arasındaki güç farkı.

Marco ile King arasında çok ufak bir güç farkı varsa ve bu sayede King + Queen ile bir süre denk dövüşüyor ve zorluk veriyorsa, Karasakal bir Amiralden net güçlüyken çok daha iyisini yapıp 2 Amirale karşı kazanacak bir noktaya bile gelebilir ve onu durdurmak için 3 Amirale ihtiyaç olabilir. Yaşlı ve hasta Beyazsakal' ın John Giant'a yaptığı depremin yan etkisini durdurmak için 3 Amiral birden seferber oldu ve aynı anda gelişmiş Silahlanma Haki kullandılar, bu bir bakıma ileride yine böyle bir tabloyu görebileceğimizin sinyalini veriyor, Karasakal'ın marineford savaşında ki Beyazsakal'dan çok daha güçlü olup hatta sağlıklı Beyazsakal'ı bile geçeceğini farz edersek eğer.
Koca seride o kadar güçlü karakter görmemize rağmen sadece 2 tane kara kılıç gördük. Biri Ryuuma ki bu karakter Oda'nın gözdesi, ilk mangasından buraya getirdiği bir karakter. Dünya hükümetinin Wano'yu almasını öldükten sonra bile saldığı korkuyla engelleyen bir karakter. Diğeri de Mihawk. Ben Mihawk'ı gerçek anlamda Oda'nın bize anlattığını düşünmüyorum. Marineford savaşında WB korsanları bile bu adamın gerçek gücünü görmek için heyecanlanıyordu. Muhtemelen çok bilen yok. Shanks'in tek kolu yok diye vs atmayı reddetmişti, belli ki eğlendirmez bile gibi bir anlam çıkıyor. Mihawk fanı değilim ama şu an underrated olabilir bu karakter. WB, Roger falan bu karakterlerin ayarında kılıç ustaları değiller muhtemelen. Adil bir dövüşte o dönemki Kaido'yu yenebilecek Oden'in bile kara kılıcı yoktu. Muhtemelen kılıç ustalarının ruh ve iradelerine bağlı bir şey çıkacak bu. Zoro'nun karşısındaki azrail de bunun altyapısı olabilir.


Bu arada bence amiraller de bazı arkadaşların düşündüğü kadar zayıf çıkmayacaklar. Marineford savaşı gerçek bir referans değil. Akainu dışında yaralanan olmadı orada. Akainu da kafasına WB'in aşırı güçlü bir saldırısını alıp ayağa kalktı. Karasakal gelip 3 amirali de dövecek kadar güçlü olsa seri tepetaklak olurdu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık