Her şeyi Law yaparsa ne anlamı kalır hocamlaw kafaya saplıyorsa kalbe saplasın abi oda bence tuttramıyor dikişi
Luffy fanlarının ve #antikılıçcı timin Zoro'ya suikast düzenlemek için gönderdikleri adam uslu uslu yerde yatan Zoro'yu ayağa kaldıracak. Hayır bari adam gibi birini yollayaydınız da işi bitirseydi. Yollaya yollaya Ezrail'i yollamışlarNe çıkacağını kestiremiyorum ama Zoro daha arcı kapatmıyor o belli oldu.
Aaa sen Law'mı övdün. Bak biraz şaşırdım. Önce ki şok dalgasından daha fena/güçlü vurmuş. Acaba tekniğini istediği gibi güçlendirebiliyor mu ki? Kid'in kral haki kozu olduğu için onunla anca dengeler. Ama bu bölümden nedense haki patlaması olursa ikisi de yapacak gibi hissettirdi. Hem ikisinde de aynı ibarelerin bulunması hem de ortak bir şekilde dövüş devam ettiği için. Daha da uzayamaz zaten. Ya final ataklarla Mom düşer ya da bizden bu kadar :dd.dLaw'a bak be aslanım benim yardırıyor @Ölüm Cerrahı seninki fena haaaaa ama şu hurdacı yakışmıyor yanına be. Bi karikatür varya fili yutmaya çalışan kurbağa kid işte o kurbağa.
Katakuri kurtarmadığı sürece başka hiç kimse kurtaramaz Big Mom Korsanları içinde.Pudding kurtarır onları
Enma'dır.@Smoker iskelet hakkında ne düşünüyorsun?
Şeytan meyvesi filan mı yedirdiler bu kılıca nasıl enma olabilir.?Enma'dır.