Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal hakiyi kullandığını bile görmediğimiz Useless Kid kral hakiyi hiç kullanmamalı ama işte One Piece bu olabilir. Tepkisi tam olarak böyle olmalı normalde:
 
O bölümden kalma bir anıydı bu.

Çok gariban kaldı çok.
O kadar kırık kemiklerle hala saldırıyor olmasına şaşırması bana normal geliyor. 2 3 kırıkta değil ki bütün kemikleri gitti adamın.

Mesela burada da Zoro, Law'ın gücüne şaşırıyor. Ne yaptı diye. Bunlar kesin bir bulgu olamaz bence.
Burada şaşırma var ama orada Law'ın ağzı bir karış açık. Dehşete düşmüş basbaya.
 
Resmen şok içindeyim bu iddialar karşısında. Zoro'nun gücünü gören Law gibi, aynı bu şekil bakıyorum ekrana:
O kadar kırık kemiklerle hala saldırıyor olmasına şaşırması bana normal geliyor. 2 3 kırıkta değil ki bütün kemikleri gitti adamın.

Mesela burada da Zoro, Law'ın gücüne şaşırıyor. Ne yaptı diye. Bunlar kesin bir bulgu olamaz bence. Farklı sebeplerden güçten bağımsız tepki gösterme var. Kesinlik olarak görüyorsan buyur yani.
 
Law'a iade-i itibar yaptığı için Oda'ya şapka çıkarıyorum. Umarım devamı gelir. :sapkali:Doğru. Kişiliği ve görünümü gereği beklenti çok fazlaydı. Hiçbir şey yapamıyor gibi değil de çarpıcılığını belki kral haki ile yakalar. Bu arada Kid'in kek adasına gittiğini Mom biliyor muydu? belki ondan da takılmış olabilir.
bana göre lawa iade-i itibarlık durum yoktu, en son dövüşleri dresrosa arkındaydı orda da öyle yada böyle dof un en güçlü adamı vergoyu yenip dof vs sinde de sağlam işler yaptı. he ondan sonra bir şeyini görmedik ama şimdi bir anda yonko karşısında sağlam duruyor konusunu bende eleştiriyorum lakin ana karakter olmadığın dan gelişimi işlenmedi bahanesi kabul edilebilir. kidin de tüm kek muhabbetini iyi hatırlattın bak onu düşünemedim. oradan kin gütmüş olabilir big mom doğru diyorsun. sonuçta amacına ulaşıp komutanlardan biriyle küçük çaplı mücadeleye girdm demişti. buna rağmen şuana kadar ki kid dayanıklılığı dışında sağ kol indirecek seviyede bile işlenmiyor. belki de ondan bm komutanını yenememiş sadece saldırılara direnmiş sonrada kaçmıştır. :D :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık