Olabilir zaten çogu kişi Kid'den bekliyor.Ben sadece Kid'den bekliyorum Kral haki. Arc başından alt yapısı da var. Law'ın karakteri bana göre Fatihin hakisine sahip olmaya uygun değil, hazmedememe değil yani
Helvasını kavurmaya başlayanları da görüyorum. Yazıklar olsun onlara.Anaa Zoro? hahahahhaha adam harbi ölüyo galiba arkadaşlar kabul olur olmaz demeyin Zoro için dualarınızı eksik etmeyin rabbim onu bize geri bağışlasın inşallah amin
Shinigami, Zoro'ya ekstra güç verir mi ? Harika olur. Metafizik ötesi aleme geçiyor Zoro.Zoro'nun olayı merak uyandırıcı. Azrail alıp götürürken yolunu mu kaybedecek harbi.
Vallahi bunun da altından karizma bir sahne çıkar bak diyeyim sana.Umarım ölümün eşiğinde olduğunu belirtmek için çizdiği temsili bir şey değildir. Kafa yorduğumuza değecek bir şey çıksın altından.
Onlara diyecek çok sey var da biz demeyelim ağzımızı bozmayalım şimdi hahahha adam ölüm döşeğine düşmüş bize düşen dualarımızı eksik etmemektir hahahaHelvasını kavurmaya başlayanları da görüyorum. Yazıklar olsun onlara.