Bence bizim tayfa çatıya çıkmalı kaido luffyi döverken yapma kaido öldüreceksin dur lütfen desin kaido da durup ben en iyisi şu yaşlı cadıya bir bakayım deyip aşağıya inmeye çalışsın o sırada zoro yattığı yerden kaidonun kelleyi alsın
Zoro kesecekse bana uyar.Bence bizim tayfa çatıya çıkmalı kaido luffyi döverken yapma kaido öldüreceksin dur lütfen desin kaido da durup ben en iyisi şu yaşlı cadıya bir bakayım deyip aşağıya inmeye çalışsın o sırada zoro yattığı yerden kaidonun kelleyi alsın
Onun yerine adadan atıp sonra öldürmedim diye üzülebilir Kaido.Bence bizim tayfa çatıya çıkmalı kaido luffyi döverken yapma kaido öldüreceksin dur lütfen desin kaido da durup ben en iyisi şu yaşlı cadıya bir bakayım deyip aşağıya inmeye çalışsın o sırada zoro yattığı yerden kaidonun kelleyi alsın
Banada uyar bu saatten sonra.Zoro gömdüm o kadar enma muhabbetine saçmalıklara demekki gömmeye gerek yokmuş sırası gelince karakterlere göre görmezden geliniyormuş bazı saçmalıklar.Artık zoro gömmek yok full gaz övecemZoro kesecekse bana uyar.
Ek olarak Law ve Kid rakibinin salak oluşu sayesinde bu kadarını yapabildiler. Karşılarında Kaido olsa aynı seviyede mücadele edebileceklerini hiç sanmıyorum. Daha o seviyeye gelemediler. Çatı savaşının kesinlikle farklı bir seviyede olduğunu düşünüyorum.Çatıda daha çok haki temelli, aşağıda ise daha çok meyve temelli bir savaş dönüyor gibi. Eşleşmeler öyle ayarlanmış. Kral haki temelli dövüşen Kaido'ya karşı, Luffy de kral haki geliştirdi ve kral haki temelli dövüşmeye başladı. Meyve temelli dövüşen Big Mom'a karşı da, Law ve Kid meyve uyandırdılar ve meyve temelli dövüşüyorlar. Eşleşmeler değişseydi ne olurdu, onu kestirmek zor ama çatı dövüşü daha üst düzey gözüküyor kesinlikle. Zaten çatıda meyveler de aktif kullanılıyor. Özellikle Kaido tarafından. Luffy de son vuruşlarında meyveyi açmaya başladı, son kertede daha da artıracaktır.
Kaido adadan mı atmış yoksa luffy havadayken hakisi bitip kendi mi düşmüş?Bizim okuduğumuz mangada göstermediler sizinkinde göstermişler demekki.Onun yerine adadan atıp sonra öldürmedim diye üzülebilir Kaido.
Zoro yu kaidoya benzetirsek kara yıldırımlıÇatıda daha çok haki temelli, aşağıda ise daha çok meyve temelli bir savaş dönüyor gibi. Eşleşmeler öyle ayarlanmış. Kral haki temelli dövüşen Kaido'ya karşı, Luffy de kral haki geliştirdi ve kral haki temelli dövüşmeye başladı. Meyve temelli dövüşen Big Mom'a karşı da, Law ve Kid meyve uyandırdılar ve meyve temelli dövüşüyorlar. Eşleşmeler değişseydi ne olurdu, onu kestirmek zor ama çatı dövüşü daha üst düzey gözüküyor kesinlikle. Zaten çatıda meyveler de aktif kullanılıyor. Özellikle Kaido tarafından. Luffy de son vuruşlarında meyveyi açmaya başladı, son kertede daha da artıracaktır.
Çok güzel bir teknik valla. Saldırısı da baya etkileyici. Hem güç hem görünüş olarak.Lawın kılıcını uzatmasına bazıları şaşırmış anlamadım. Kroomla beraber odayı kılıca yediriyor law böylelikle odanın içindeki her şey lawın kontrolünde olduğu gibi, sürekli oda içinde kalan kılıç da odayla beraber şekilleniyor ve oda içinde yapabileceği bütün saldırıları kılıçla yapabilir hale geliyor. Şu an lawın kılıcı en güçlü kılıçlardan biri kesinlikle. Muazzam bir güç var ama law da o kadar potansiyel yok sanırım. Yoksa rakipsizdi.
Olup olmadık araya Zoro sokup laf atan takılan sen. Birden direkt u dönüşü muazzam. Wano hakkında çokça konuştuk. Eleştirileri bol olan bir arc. Ama sana son bölüm baya vurmuş. Neyse.Banada uyar bu saatten sonra.Zoro gömdüm o kadar enma muhabbetine saçmalıklara demekki gömmeye gerek yokmuş sırası gelince karakterlere göre görmezden geliniyormuş bazı saçmalıklar.Artık zoro gömmek yok full gaz övecem