Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine ara var. Kaidonun modlarını beğenmedim. Drunken Master filmindeki gibi çizse mükemmel olabilirdi .6 çeşit dövüş stili vardı galiba.
 
Ya Law'ın meyvesini uyandırdığının haberi geldi ya da birkaç bölüme Lufi meyve uyandıracak ve Oda bunun yolunu yapıyor.
Eğer ilkiyse, Gorosei ölümsüz değil ama yok eğer ikinciyse, gerçek anlamda yeni bir tanrının doğuşuna tanık olacağız. Umarım ilkidir.
 
Son düzenleme:
Yoo ben o noktayı kaçırmadım çünkü ortada kaçırılan bir nokta yok. Adamlar oturdukları yerden genel bir durum değerlendirmesi yapıyor ve o an gerçekleşen olaylar zinciriyle konuları değişiyor. Adamlar önce Levely'nin lanetli olmasını konuşuyor. Ordan sonra Wano'ya odaklanıp Robin ve dövüşler hakkında konuşuyolar. Yaptıkları şey genel bir değerlendirme. Bu değerlendirmenin ortasında bir bilgi geliyor ve adamlar "HAYIR BU İMKANSIZ" diye tepki veriyor. Bu bilginin nerden geldiğini bilemezsin. Üstelik öyle bir diyorsun ki sanki adamlar önce bunu öğrendi sonra wano konuşmaya başlayıp "o kişiyi öldürün" dediler.. Hayır adamlar Wano hakkında genel konuşuyorlar ve bu dövüşte birilerinin ölebileceğini, onu öldürenin de silinmesi gerektiğini söylüyorlar.
Bilgiyi kimin verdiğini bilemezsin de adamlar Kaido ve Big Mom dövüşü için söylüyor onu. Wano ile alakalı değilse meyveyi ne diye imparatorlar dövüşünü içine katarak söylüyor?
 
Goroseiler net bir bilgi alıp ona göre yorum yapmaya başlıyorlar. Luffy daha meyvesini uyandırmadı ve Cp 0 çatıda pusup Kaido dövüşünü mü izliyor bilgi vermek için ? :ehe:
Ben zaten senden çok daha önce bu dediğini söyledim. Luffy uyandırmadı ve dolayısıyla bu uyanışı Karasakal yapmıştır yazdım. Önceki yorumumu okuyup ona cevap verirsen aynı noktada olduğumuzu görürsün :) Ve oku, oku da fikirlerini söyle. Orda bence güzel bir fikir yazdım çünkü.

Şu yorumu diyorum:
Meyvenin ismi gelmemiş ama muazzam bir bilgi var: Gorosei "O meyve "BİZİM İÇİN BİLE" efsane haline gelmiş bir meyve, geçmiş yüzyıllarda dahi bir kez bile uyanmamıştı." diyor. Yani ortada uyanışını kimsenin görmediği ama uyanırsa çok büyük güç vereceği bilinen yada düşünülen, bu sebeple de zamanla efsaneleşmiş bir meyve var ve bu meyve şuanda kullanıcısının elinde "uyanmış" durumda.

Benim burdan anladığım bu meyvenin adını uyanışından korktukları için değiştirmişler ve meyveyi yiyen kimse de ne olduğunu bilmediği için uyandırmayı başaramamış. Şuanda da bu meyveyi kullanan birisinin bunu uyandırdığı bilgisi bu adamlara gitmiş olacak ki "NEEEEE BU OLAMAZZ" nidasıyla şaşırıyor. Yani şuanda bunu kullanan ve uyandıran bir adam var. Bu meyve Law'ın meyvesi felan değil bence, belki bir ihtimal Luffy olur diyordum ama o da değil gibi. Bence bu kişi bizim şuan görmediğimiz birisi. Eğer Luffy olsaydı bunu anlardık. Zaten Luffy olması imkansız çünkü dediğim gibi meyve zaten uyanmış, Luffy henüz uyanış gerçekleştirmedi. Bu noktada benim aklıma Karasakal geliyor. Bence Shanks bu meyve olayını bildiği için Karasakal'ı durdurmaya gitti. Gorosei'ye "Karasakal bunu uyandırabilecek tiniyete sahip, eğer uyandırırsa hepimizi duman eder o yüzden bunu yapmadan önce onu durdurmak lazım" gibi bir şey diyerekten Karasakalı öldürmeye gitti ama Karasakal meyveyi uyandırıp Shanks'ı yendi.

Bakın tekrar söylüyorum Gorosei bu meyvenin uyandığı bilgisini daha yeni, şuanda aldığına göre meyve daha yeni uyandı. Zaten uyanışı aşırı efsanevi olacağı için daha önce uyandırmış olsaydı bunu görürdük, meyveyi kullanan kişi şuanda yeni uyandırıyor. Ve Gorosei bunu anında haber aldığına göre bu meyvenin kullanıcısını izlettiriyorlardı. Bu noktada Karasakal ihtimali çok daha büyük oluyor. Eğer Shanks bu konuyla ilgili konuşup Karasakal'ın karşısına çıktıysa o an dövüşte neler olduğunu an be an Gorosei takip ediyordur dolayısıyla meyve uyanır uyanmaz bunun haberini alırlar.
 
Son kısımdan bir halt anlamadım. Dünya hükümeti olan bunlar ama dünya hükümeti ile ilgili mi konuşturlar?

Ayrıca silinmesi gerekiyor derken bence kastedilen şey Kaido'nun veya Linlin'i öldürecek kişi çok büyük bir etki yapacağından dolayı "o" kişi her kim olursa adı duyulmadan yok etmeliyiz manasında gibi. Zira bir yonkoyu şu vakte kadar öldürebilen olmadı. En son büyük bir korsan öldürüldüğünde onu öldüren kişi Korsan Kral olmuştu.
 
Bilgiyi kimin verdiğini bilemezsin de adamlar Kaido ve Big Mom dövüşü için söylüyor onu. Wano ile alakalı değilse meyveyi ne diye imparatorlar dövüşünü içine katarak söylüyor?
Tamam işte onu anlatıyorum bende :) Meyveyi dövüşe katmıyorlar, konudan konuya atlarken tam dövüşleri konuştukları sırada meyvenin bilgisi geliyor. Dövüşleri konuşurken meyve hakkında bilgi geliyor, meyve bilgisinden sonra dövüş konuşmuyorlar.

Konuştukları son şeyde meyve zaten. Bu bilgi geldikten sonra dövüş muhabbeti bitiyor sadece bunu konuşuyorlar. Bunu dövüşlere bağlayacak bir şey yok ki? Önce meyve sonra dövüş konuşulsa sen haklısın ama öyle değil.
 
Umarım Oda, ''Luffy olduğu çok bariz'' diyerek ; dikkatleri Kid ve Law'ın üzerine çekmek için ''uyanmış'' kısmını eklememiştir. (Luffy aslında çoktan meyvesini uyandırmış ama farkında değilmiş...)
 
Zunisha değilse law kid veya luffy zaten başka bi ihtimal kalmıyor. Yada hic bilmediğmiz birisi.
Luffy olma şansı yok. Üç ihtimal var.

1 Dış dünyadan birisi
2 Law
3 Kid

Üçüncü seçenek Kid'in meyvesinin hali hazırda uyanmış olmasından dolayı olasılıklar arasında yer alıyor ama bu ihtimal aşırı zayıf ihtimal, 1 Kid'in meyvesi özel bir meyve değil üzerine vurgu yapılmış bir meyve hiç olmadı 2 Kid'in meyvesinin uzun yıllardır uyandırılamamış olması için bir sebep aklıma gelmiyor.

İkinci seçenek kuvvetli ihtimallerden birisi 1 Law meyvesinin hali hazırda uyandırdı 2 Meyvesini uyandırması şundan zor olabilir, zaten enerji tüketen bir meyve.. bu kadar enerji tüketen ve enerjiyle çalışan bir meyveyi daha çok enerji emen bir seviyeye taşımak çok daha zor olabilir 3 en önemli sebep bu meyve kadar vurgulanan başka meyve yok seride.. sonsuz gençlik veriyor ve nihai meyve deniliyor...

Üçüncü seçenek bu da bir diğer kuvvetli ihitmal, Wano dışında da fena olaylar gerçekleşiyor şuanda.. Goroseilerin tek derdi wano değil yani.. zaten diyorlar aralarında bu seneki Levely beraberinde bir sürü berbat gelişme getirdi.. Yani bölümde konuşulan tek konular Wano değil, Wanonun levelydeki gelişmelerle de bir alaksı yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık