Sen bir de bizi Akainu Joy Boy çıkınca gör.Amiralci yorumu okumak ahaber izlemek gibi bir şey. Herhalde önümüzdeki yıl ikisinden de kurtulmuş oluruz.
Sen bir de bizi Akainu Joy Boy çıkınca gör.Amiralci yorumu okumak ahaber izlemek gibi bir şey. Herhalde önümüzdeki yıl ikisinden de kurtulmuş oluruz.
gorosei için bile legend miymiş :S oda niye boş yapıyon. zerre heyecanlanmadım gorosei böyle tepki verdi diye, zamanlaman o kadar aksıyor ki anlamsızlaşıyor :S- Someone from the fleet informs the "Gorousei" that they see a shadow.
- The "Gorousei" says that it is not possible, that even for them it is a legend, and that it had not awakened in the last centuries.
Rubber, İngilizcede de orijinalinde lastik demek ama silgi anlamında da kullanılıyor.Luffy'nin meyvesi aslında silgi meyvesiymiş. Gomu japonca'da diğer adıyla silgi anlamına geliyor. Böyle bir şey çıkarsa uyanışı da meyve gücü silmek olabilir.
Aslında böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Bir yerde görmüştüm belirtmek istedim.Rubber, İngilizcede de orijinalinde lastik demek ama silgi anlamında da kullanılıyor.
Nasıl sanji fanısın la sen ? lütfülü bölümde geliyorsun@RedTeroR Neredesin la gel buraya
Luffy herkesten önce gelir çünkü.Nasıl sanji fanısın la sen ? lütfülü bölümde geliyorsun
Baya bir üzüldüm bak bunu duyduğumaLuffy herkesten önce gelir çünkü.