Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks da lastik meyvesi diyor ama abi, bilmiyorsa neyse de.
Meyvenin uyanmamış hali böyle biliniyor da olabilir. Ya da meyvelerin normal uyanışının ötesinde özel uyanışları olabilir. Ben yıllardır Akainu'dan da bekliyorum özel bir meyve gücü. Deprem meyvesinden de çıkacak özel bir uyanış.
 
La bildiğin skypia one piecin özeti terosine bağladı olay
Tanrı enel elektirik - luffy lastik elektiriğin doğa düşmanı

Wanoda
Lastik meyvesinin adını değiştirdik hükümetin yada imin meyvenin özel düşmanı muhabbetine bağlayacak herhalde.

Ama sabahtan beri düşünüyorum da lastik meyvesinin efsane uyanışı nasıl olabilir arkadaş. Hiç efsanevi bir şey bulamıyorum.
 
Ace her söylediğini doğru alma benim babam Wb da diyordu Ace.Savaş için uygun değil diyorsun adam mitralyöz tekniği yapıyor tüfeği falan geçtim.Gerçekten de mitralyöz kadar güçlüdür seri başlarında.
Yav Emre zorlamana gerek yok. Kral haki ya da ileri b.haki ekleyene kadar Kaido'ya hasarları çok etki edemedi. Meyvenin gördüğümüz ozellikleri öyle üstün değil. Sana lastik gibi uzayacan esneyeceksin deseler onu mu istersin yoksa ateş olacan deprem olacan buz olup magma olucan Yıldırım olucan yercekimini kontrol edecek deseler onu mu istersin.

O sırada dedim. Meyve efsane bir meyve ise bu özellikleri ile olmaz. Altı dolması gerek. Uyanışı da esneme gerilme ile alakalı çıkarsa benim için yine efsane olmaz.
 
Bilinmeyen bir meyve olması gerekmiyor mu? Luffy için neden şimdi bunu konuşsunlar ki Luffy hakkında her bilgiye sahipler zaten.
Luffy sıradan biri olarak kalsaydı ölünce meyveyi tekrar ele geçirebilirlerdi o yüzden çok umursamamışlardır. Ama Luffy artık gerçek bir sorun haline geldi bu yüzden şimdi konuşuyorlardır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık