KaidoBu arc Luffy hangi düşük seviyeli karaktere meze oldu ?
KaidoBu arc Luffy hangi düşük seviyeli karaktere meze oldu ?
ZurnalandıBu arc Luffy hangi düşük seviyeli karaktere meze oldu ? Ben mi bir şey kaçırdım
O luffye özel değilki Zoroda kesildi. 4 nova varken Apoo istediğini yaptı... Ama evet başka bir sağ kolda canlanmıyor o sahneZurnalandı
Zoro'yu karıştırmaO luffye özel değilki Zoroda kesildi. 4 nova varken Apoo istediğini yaptı... Ama evet başka bir sağ kolda canlanmıyor o sahne
Luffy şu an Kaido tokatlıyor ahahah bunu düşününce zurnalanması komik yaO luffye özel değilki Zoroda kesildi. 4 nova varken Apoo istediğini yaptı... Ama evet başka bir sağ kolda canlanmıyor o sahne
Mezeyi geç ondan beter oldu. Yarasayla haki çarpıştırdı, gitti Holdem ile yarım saat uğraştı. Tek bile atması fazla kaçacak karakterler bunlar.Bu arc Luffy hangi düşük seviyeli karaktere meze oldu ? Ben mi bir şey kaçırdım
Zurnacı diğer novalar arasından bayağı sıyrılıyor hep ya.Bu arc ile beraber zurnacı çok fan kazandı.
İttifaklar üzerine söylemleri olsun, novalara verdiği hasarlar olsun , sürekli güçlü sadırılar yiyip tekrar ayağa kalkması olsun, Drake bayılırken Cp0'ın elinden kurtulması olsun , Numbersları kendi tarafına çekmesi olsun...
Animeden izledin herhalde.Mezeyi geç ondan beter oldu. Yarasayla haki çarpıştırdı, gitti Holdem ile yarım saat uğraştı. Tek bile atması fazla kaçacak karakterler bunlar.
Wano'nun gerçek yıldızı, altın gibi parlıyordu reyiz. Karakter dediğin böyle olur.Bu arc ile beraber zurnacı çok fan kazandı.
İttifaklar üzerine söylemleri olsun, novalara verdiği hasarlar olsun , sürekli güçlü sadırılar yiyip tekrar ayağa kalkması olsun, Drake bayılırken Cp0'ın elinden kurtulması olsun , Numbersları kendi tarafına çekmesi olsun...