Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir, fakat Kaido buraya geldiğinde kendisi yapmadıysa ve orası böyle bir yerse kendisi öyle isimlendiriyor da olabilir. Böyle bir şey varsa görürüz zaten sadece olabilir diye söyledim şu olaylardan sonra.

Onun dışında dinazorları çok ayrıntılı bilmiyorum benziyorlar diye öyle dedim, ırk farklılığı vardır dediğin gibi. Baya dinazor falan vardı Küçük Bahçe de ama çeşit çeşit. O ada da farklıydı baya, oradan bile bir şey çıkabilir ama muhtemelen baya geride kaldı diye katmaz işin içine artık oraları.
Onigashima'da hep bir kale olarak bahsedildi, doğal bir yapıya da benzemiyor zaten.
 
Savaş ilerledikçe Onigaşima’nın sol gözünde bir yarık açılıyor. Shanks mı gelecek yoksa cidden Luffy’nin sol gözü mü gidecek merak ediyorum.
 
Bir teori benden gelsin.



Buradan da görüleceği üzere, Wano deniz seviyesinden yukarıda bir yerde. Zamanında ülke kapatılırken Wano'nun asıl öneli kısımları adanın şimdi gördüğümüz kısmının altında kaldı. Nehirler, diğer parçaların birleşim yerleri konumunda.



Küçük dairedeki gemi Bin Güneşli, yüksekliği 56 metre. Bilinen en büyük devin 180 metre boyu olduğunu düşünürsek, böyle bir kılıcı kullanabilecek büyüklükte bildiğimiz sadece iki canlı olabilir. Kılıç, zamanı geldiğinde Zunesha'nın kullanması için buraya bırakılmış. Bunu kullanarak, Wano'yu eski haline getirecek.

Kısacası Zunesha'yı buraya kimse çağırmadı, yüzyıllar önce ona bu tarihte burada olması emredilmişti, o da geldi. 822. bölümde Miyagi, Zunesha'nın boş boş dolaşmadığını, aslında bir yere gittiğini söylüyor, şu an burada olması da o sözlerin kanıtı sayılır. Zunesha'nın 1000 yıldır gezmesinin nedeni, bu tarihi bekliyor olmasıydı. 900 yıl öncesinde kendisine verilen görevi tamamlayacak.
Hortumuna kuvvet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık