Alt tarafı (eğer Big Mom ülkeye sorumlu olarak Kata'yı bıraktı ise ki bu bile belli değil) yeni yonkou Kata'nın ülkesinden kaçmışlar demek istedim
Ben de bu zaten mümkün değil çünkü bu olay bizimkiler tüm kekteyken yaşanıyor demek istemiştim.
. Yeni kaptan olarak ilk başarısızlığı olmuş diyerek takılmak istedim. Kaptan olduğu bile belli değil bu kadar ciddiye alacak bir şey yok. Gül geç eğlenmene bak. Olayı o kadar alakasız yerlere çektiğin gibi benim yazdıklarımı anlamak yerine kafanda oluşturduğun hayali benim yerime yazıp cevap veriyorsun.
Olayı alakasız yere çekmedim.Bu olayın kendimce olmadığını söyledim.Mangadaki sözlerden ve panellerden anladığımı yazmaya çalıştım.
Kata ile dövüşmemişlerdir yazdığım mesaja cevaben Kata'yı yenip gitmişler diyecek kadar trolsün demişsin arkadaşım.
Bm kendine gelmiş olmasına rağmen Germa'nın Linlin adayı bırakıp gideceği zamana kadar savaştığını ve geriye kalanlara rağmen kaçtığını demeye getiren sensin yahu başta
Ki Kata'nın kontrolündeki ada diye de bir şey yok.Çünkü bu üzerinden 2 haftadan fazla geçmiş bir olay.Olmayan kronolojiden olmayan durumu çıkartıp bana saran da sensin.Yapma gözünü seveyim Rika ya
Kutsal görme adamı diyorsun.Zoro-Kata konusuna ne yazdım sen biliyorsun en son