Narutonun mangasını uzun süre güncel takip eden kişilerden biriyim. Bununla beraber Naruto 1000+ bölüm verdi de benim mi haberim yok
Ayrıca bitirmek kendi elinde ne demek? Bleach gibi mi yapsın? Her şeyin saçma sapan bir hal aldığı neyin ne olduğu belli olmadan ondan sonra bunu açıklamadı şunu işlemedi bir Ruh Kralı var ama ne işe yaradığı belli değil mi olsun seri. Son kısımdaki yorumunla ilgili olarak ise One Piece'i One Piece yapan en önemli faktörlerden biri dünyasının zenginliği ve dünyadaki karakterlerin hepsinin iz bırakan nitelikte karakterler olması. Kaç tane seride bu kadar yan karakterin fanını bulabilirsin. Croco fanı Zoro fanı Sanji fanı Mihawk kılıççılar fanı Shanks fanı Dof fanı Kata fanı bu liste uzar gider. Ayrıca bu karakterlerin işlenişi... Şu yan vslerin kısa sürmesi mesela beni rahatsız etti. Bir tık daha uzun olmasını beklerdim. Karakterlerin işlenişinde en basitinden Naruto'da Sasuke ya Sasuke. Naruto'dan sonra serideki en önemli karakter. Serinin sonundaki ufak bir nüans hariç düzgün şekilde işlenmedi. Bu kıyaslamalar uzar gider. Ancak bu adamın serisi. Bu seriyi yazarken ve yayınlarken kapı kapı dolaşıp onay alarak yazmadı. Kendi hayal dünyasını düşündüklerini serisine yansıttı ve insanlar bunu beğenerek okudular. Kimseye zorla okutturulmadı. Ben One Piece'in ağır işleyişini seviyorum. Özellikle geriye dönüp toplu okuyunca bu daha net anlaşılıyor. One Piece'i serinin başından beri One Piece yapan şeylerden biri bunlar...