Kid'ime ne zaman sıra gelecek :/
Yok diye biliyorum.@Smoker ara var mı 1037 den sonra bi bilgin var mı?
Ahahaha ne demekAvatara bak. Sağ ol
Linlin'in düşeceğine inanan var mı ? Ikisinin gücü yetmeyecek gibi duruyor.Kid'ime ne zaman sıra gelecek :/
Garip diyaloglar derken Oden gibi bir katakulli daha mı geliyor yoksa... Kaido : Sen Joy Boy musun bir gül bakayım yanağı çevir.Luffy güler. Kaido :Vallaha benziyor lan Oda’nın çizimdekiyle aynı.Gel kardeşim benim bir sarılayım.Sarılırken Oden gibi kafaya geçirir.Luffy kan revan yerde yatarken Kaido : Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin öğretmediler mi sana velet.
Seri içinde söylenenlerle, göndermelerle, hala savaşıyor olarak görmemizle ben inanıyorum. Ama sitedeki bazı yorumlar acaba mı? ya düşürüyor.Linlin'in düşeceğine inanan var mı ? Ikisinin gücü yetmeyecek gibi duruyor.
Ben şöyle bir muhabbet bekliyorum.Garip diyaloglar derken Oden gibi bir katakulli daha mı geliyor yoksa... Kaido : Sen Joy Boy musun bir gül bakayım yanağı çevir.Luffy güler. Kaido :Vallaha benziyor lan Oda’nın çizimdekiyle aynı.Gel kardeşim benim bir sarılayım.Sarılırken Oden gibi kafaya geçirir.Luffy kan revan yerde yatarken Kaido : Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin öğretmediler mi sana velet.
Linlin'in düşeceğine inanan var mı ? Ikisinin gücü yetmeyecek gibi duruyor.