Jinbei'yi BM'nin kucağına bırakıp bastığı topuğu unuttun herhalde. Pedro öldükten 5 dakika sonra da parti yapmıştı.Usopp'u tayfadan kovmuştu Sanji ağzına vurdu bunun hatırlatayım
Jinbei'yi BM'nin kucağına bırakıp bastığı topuğu unuttun herhalde. Pedro öldükten 5 dakika sonra da parti yapmıştı.Usopp'u tayfadan kovmuştu Sanji ağzına vurdu bunun hatırlatayım
Zoro, kovmasını istemedi zamanı karıştırıyorsun. İlk tartışmadan bahsediyorum Usopp kabul etmeyince kovdu Sanji de ağzına vurdu tekmeyi ne diyorsun olum sen diye.Usoppu tayfadan kovmadı usopp kaptanı sorguladı zoro kovmasını istedi hatırlatayım yani sana hatırlatmalardan yorulduk ama neyse Sanjinin neden öyle davrandığını anlatmaya gerek yok nasıl olsa onuda işine geldiği gibi yorumlayacaksın nasıl olsa.
Ölsen bile ölmeJinbei'yi BM'nin kucağına bırakıp bastığı topuğu unuttun herhalde. Pedro öldükten 5 dakika sonra da parti yapmıştı.
Kendini havaya uçuran Terörist için bir de yas mı tutacaktı ? Parti yapmıştı değil mi ? Luffye bir kez daha saygı duydumJinbei'yi BM'nin kucağına bırakıp bastığı topuğu unuttun herhalde. Pedro öldükten 5 dakika sonra da parti yapmıştı.
Düz hali de vuruyor. G3 de büyük G3 değil. Ağlamayın. Adam düz hali ile Hibrit Kaido ile savaşıyor.Zorocular en azından işine gelmeyen yerleri görmüyorlar... Luffyciler işine gelmeyen yeri, işine gelen şekilde görüyor reis :d
Luffy Kaido'ya G3 yumruğu vurur...
Luffyciler: Luffy düz haliyle nasıl dövüşüyor ama
Ölsen bile ölme
Karaktersiz lulu işin sonunda kklığa halel getirmeyecekse umrunda bile olmuyor tam korsan işteKendini havaya uçuran Terörist için bir de yas mı tutacaktı ? Parti yapmıştı değil mi ? Luffye bir kez daha saygı duydum
Kardeşi haindi hs atması normal Bm oluşumunda da hain olduklarını öğrenince infaz ediyorlar.Kata’nın olayı farklı onunki hainlik değil zaten anamı dövsünler olayı işte.Kapı kilit tutmuyor gelene açıyor.Kendi kardeşine hs atan adamının fanı mı diyor bunu
Çevirisini okumuştum ekşi miydi hatırlamıyorum.Editörleri galiba Oda Luffy’e çok benziyor aynı onun gibi hareket ediyor falan demişler.Oda da olabilir ama ben Luffy gibi ahmak değilim demiş galiba.Jinbei'yi BM'nin kucağına bırakıp bastığı topuğu unuttun herhalde. Pedro öldükten 5 dakika sonra da parti yapmıştı.
İyi ki işten atılmamışlar Luffy'e benziyorsun nasıl bir laftırKardeşi haindi hs atması normal Bm oluşumunda da hain olduklarını öğrenince infaz ediyorlar.Kata’nın olayı farklı onunki hainlik değil zaten anamı dövsünler olayı işte.Kapı kilit tutmuyor gelene açıyor.
Çevirisini okumuştum ekşi miydi hatırlamıyorum.Editörleri galiba Oda Luffy’e çok benziyor aynı onun gibi hareket ediyor falan demişler.Oda da olabilir ama ben Luffy gibi ahmak değilim demiş galiba.