Luffy görse yaka paça gemiye atar onu yasaklı ırk felan direkt alır tayfayaKing acaba tayfaya katılır mı? Luffy görse kesin çağırır ama bu arc görecek mi onu merak ediyorum
Luffy görse yaka paça gemiye atar onu yasaklı ırk felan direkt alır tayfayaKing acaba tayfaya katılır mı? Luffy görse kesin çağırır ama bu arc görecek mi onu merak ediyorum
Kabul etmiyorum ben bunu, dereyi görmeden paçayı sıvamam. Davamdan vazgeçmeyeğim.Bende beyazsakalin öldügünü kabullenmemistim bosver dost iyi savundun davanı , o artık yok
Ne davası kanka adamın adı King bile değil, ülker tuzlu çubuk kraker (80g) gibi harcadılar adamı.Kabul etmiyorum ben bunu, dereyi görmeden paçayı sıvamam. Davamdan vazgeçmeyeğim.
Bandocu Zoro .dİki yonkounun saldırısı vs
Bana bu adı kaptanım verdi ve lakabımı sonuna kadar şerefimle koruyacağım. Tek gerçek kral Alber'dir.Ne davası kanka adamın adı King bile değil, ülker tuzlu çubuk kraker (80g) gibi harcadılar adamı.
Kaptanında şerefsizin teki kanka boşver sen onu, delikanlı olsaydı şuan mezarına sake kasesi bırakmışlardı.Bana bu adı kaptanım verdi ve lakabımı sonuna kadar şerefimle koruyacağım. Tek gerçek kral Alber'dir.
Bir düşünceyi kritik edecek kabiliyetten yoksunsun diye yorumladım.Senjutsu mu bu ki doğadan haki emcüklesin?
Oda lütfen seriye açıklık getir yoksa Zoro'cular sıyıracak?
Bence fena değildi.Ben daha azını bekliyordum.Dövüşler çok aceleye getirilmiş hissettiriyor ya. Sanji ve Zoro sağlam rakipler indirdiler ama dövüşlerden gram zevk almadım.