Hocalarından görmüyor musun her geçmişe döndüğünde birileri eğitim veriyor adamaKimden?
Hocalarından görmüyor musun her geçmişe döndüğünde birileri eğitim veriyor adamaKimden?
Kılıçtan sanırım. :dKimden?
Hiç takmana gerek yok Sanji dışında Doffun karizmayı dövecek adam yok.Konu dışı modlar göreve
Mifak reis ermiş fikir adamı olduğun için telepati ile Zoriyi yönlendiriyor. Zori her şeyin nefesini duyuyor yaKimden?
Ha Enma dedin sandım.Hocalarından görmüyor musun her geçmişe döndüğünde birileri eğitim veriyor adama
Dur bahane bulucam onun efektleri az. %80 i duman yani Enma yok ya Kaido karşısında da bilinçsiz kullanmıştı. Daha Enma'yı zaptedecek, hakiyi zaptedecek vs. Yani tadımlık bu saldırı bence.
Ders 1 agzinda kiliç varken nasıl konusulurKılıçtan sanırım. :d
Enma haddini bilsinHa Enma dedin sandım.
Adam Luffynin çatıya varması tam 1000'e denk gelsin diye o kadar bölüm merdiven koşturduKaido-King flashbackini ya gelecek bölümde detaylı işlenecektir ya da Luffy vs Kaido dövüşünün sonlarına doğru göreceğimiz için kısa kesilmiştir heralde.
Erken biten dövüşlerden ben de şikayetçiyim ama bir bölümde yenilen Tobi Roppo'lardan sonra pek ümidim kalmamıştı açıkçası. Tobi Roppo'lardan bir şey beklediğimden değil de, bir bölüm ayrılması aşırı saçmaydı. Madem böyle geçiştirilecekti, neden tanıtımına bile çok daha fazla panel ayırdı ki...