Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm itibari ile Sanji'nin dövüşü bitmiş olacak. Yamato, Brook ve Robin'de tanışıp o alev canavarının durdurulması gerektiğini anlatacaktır. Luffy'den sonra tayfayla ilk etkileşimi Brook ve Robin'le olacaktır. Bu arada Apoo ve Drake vs CP0 görebiliriz.
 
Yararlansın, gözünün birini falan kaybetsin. Gerçek bir korsana benzer böylelikle, hem de yonkou ağırlığı görülür
 
Dövüşleri ilk roundları sıra sıra gösteriliyor. Big Mom vs Kid ve Law. King vs Zoro, Sanji vs Queen ve son olarak bu bölüm Luffy vs Kaido
Aslında dediğin olay çoktan gerçekleşti. Luffy çatıda Haoshoku Haki'yle bulutları yandıktan sonra sırasıyla Law, Kid vs Big Mom sonra Zoro vs King gösterildi. En sona Sanji vs Queen gösterildi.

Şimdi asıl dövüşlere geçildi. İlk Sanji bitecek sonra sırasıyla ikişer bölüm Zoro, Kid ve Law, en sona da Luffy vs Kaido olacak.
 
Spoiler doğruysa Luffy'e yeni bir power-upp gelmesi yakındır.

Açıkçası 2 nova uyanış açmışken Luffy de uyanış açar mı? bilemedim açıkçası.

Galiba Luffy ya yeni bir formla birlikte kral haki + ryou hakiyi birlikte kullanacak ya da gear 5 gelecek.Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Sanji ve zoro vs. için hazirlar artik luffy zamani dedi heralde oda. Ancak spo gerçek olmayabilir. Ortaya karışık raizo vs. fukurokuju gösterilebilir içerisinde momo ve hiyori'nin oldugu.

Ada yere inene ve tüm çareler tükenene kadar uyanis açmaz sanirsam luffy, sonrasinda uyanis nasıl olur merak ediyorum. Sadece birkez daha düsmesin yeter. Abartmasin artik oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık