Queen mi power up aldı şimdi Sanji'mi ben anlamadım da
Zoro'nun üç kılıcı var diye totemi üç kişi yaptık ama Zoro'nun kılıçlarından birinin ajan Enma olduğunu unuttuk... İtiraf et @Mr.Bushido ajan mısın sen ?Totem işe yaramadı @Mr.Bushido @Dracule
Sorma Germa'nın adı duyulduğunda Drake-Hawkins titriyordu.Halbuki Queen ablaları tek başına Germa'ya bedelmişAhahahah Queen zayıf uçurum var Yc2 diyenleri piste alalım.Miyata nefessiz germa övüyordu adamda bütün özellikleri çıktı Oda’ya sipariş etsek bu kadar olmaz.
Senin için zorlu günler yakında Queen böyleyse King daha hiçbirşey göstermemiş olmalı.Tüm germayı toplasan Kata 10 dk ayırır Sanji olmadan xd.Şu anki hali aşırı yetersizdi Queen'in şimdi bakalım ne yapacak.
Ben olsam Sanji'ye rokushiki,geleceği görme,içten patlamalı silahlanma hakisi verirdim,seriyide bu şekilde tamamlardıGerma teknolojisi ile aldığı power up, işin nihayetini de değiştirmedi ki. Yine sıcak tekme atıyor en nihayetinde. Başka saldırısı yok.
Yıllardır söylüyorum. Sanji'ye Rokushiki tekniklerinden daha yakışan bir şey olamazdı. İnanılmaz karizmatik dövüşürdü. Hikayeye uymuyor vs denebilir ama umrumda değil
Shigan + içten patlamalı haki gibi kombinasyonlar yapardı. Çok iyi be.Ben olsa Sanji'ye rokushiki,geleceği görme,içten patlamalı silahlanma hakisi verirdim,seriyide bu şekilde tamamlardı
Kendin çalıp kendin oynuyorsun he xd.Queen olayını bitirdi bile.Adam germa+hibrit+teknoloji+veba gösterdi.Queen gg.King de hibrit+ateş+savunma gösterdi.Daha göstereceği şey vardır ama King'in.Senin için zorlu günler yakında Queen böyleyse King daha hiçbirşey göstermemiş olmalı.