Eksoiskelet nedir acaba?
Sanji'nin uyanmış geni. Kemiklerle ilgili sanırimEksoiskelet nedir acaba?
Dış iskelet. Hani zarar vermek zor ya. Derisi sertleşti ya da derisinin hemen üstünde çok sert bir yapı gibi bir şey oluştu ya, ona exoskeleton yani Dış iskelet demiş Oda.Eksoiskelet nedir acaba?
Sanji'nin uyanmış geni. Kemiklerle ilgili sanırim
Teşekkürler ikinize de. keşke öğrenmeseydim ama. xdDış iskelet. Hani zarar vermek zor ya. Derisi sertleşti ya da derisinin hemen üstünde çok sert bir yapı gibi bir şey oluştu ya, ona exoskeleton yani Dış iskelet demiş Oda.
Yok yok zayıfmış daha Yc2 seviyesini yeni gösteriyormuş ödülü yalan dolanmış gücü King’ten çok düşük çünkü Sanji’nin rakibi ve sağ kol değil.?Ben Queen'in yeteneğini çok beğendim aslında bunu daha önce söyleyecektim, daha önceden fark etmiştim bunu.
Queen'in lazer atması İchiji'nin yeteneği, simbiyotik kol ve boynu Yonji'nin, yaptığı zehirli silahlar Reiju'nun. Niji'nin yeteneğini şu ana kadar görmedim. Sanji'nin görünmezlik yeteneğini de yapabilmesi çok iyi.
Ya inanılır gibi değil halen gücünü beğenmeyenler var siz ciddi misiniz? Adamda hem Antik Zoan var, hem biyotik teknoloji, hem lazer teknolojisi, hem görünmezlik, hem zehirli gaz, bunların yanında bir de Busoshoku ve Kenbonshouku Haki kullanıyor. King'de Antik Zoan, soydan gelen ateş yeteneği, muhtemelen Antik Zoan Uyanışı, Busoshoku ve Kenbonshoku Haki var. King'in daha güçlü olduğu kesin ama Queen'in bu kadar çok yönlü olması daha efsane olmuş.
Vegapunk'a da hurdacı diyebilir miyizBu demir parçalardan güç kazanmaya çalıșan hurdacılardan gına geldi. Hepsi çöplük. Saf güç her zaman bu yapay güçlerin önünde olacak. Hakin yoksa, meyven uber değilse teknolojiyle ucuz numaralar yapabilirsin ama günün sonunda hurdacı olarak anılacaksın.
Hurdacı queen hiç zevk vermiyorsun.
yav baş hurdacı o zaten. Hep onun başının altından çıkıyor bu işler.Vegapunk'a da hurdacı diyebilir miyiz
Queen'in gömülmesinin tek sebebi kasıntı bir karakter olmaması. Çok fazla sebep aramaya gerek yok. Ne desen boş.Ben Queen'in yeteneğini çok beğendim aslında bunu daha önce söyleyecektim, daha önceden fark etmiştim bunu.
Queen'in lazer atması İchiji'nin yeteneği, simbiyotik kol ve boynu Yonji'nin, yaptığı zehirli silahlar Reiju'nun. Niji'nin yeteneğini şu ana kadar görmedim. Sanji'nin görünmezlik yeteneğini de yapabilmesi çok iyi.
Ya inanılır gibi değil halen gücünü beğenmeyenler var siz ciddi misiniz? Adamda hem Antik Zoan var, hem biyotik teknoloji, hem lazer teknolojisi, hem görünmezlik, hem zehirli gaz, bunların yanında bir de Busoshoku ve Kenbonshouku Haki kullanıyor. King'de Antik Zoan, soydan gelen ateş yeteneği, muhtemelen Antik Zoan Uyanışı, Busoshoku ve Kenbonshoku Haki var. King'in daha güçlü olduğu kesin ama Queen'in bu kadar çok yönlü olması daha efsane olmuş.