Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öldürmeyen acı güçlendirir. En azindan pes etmiyoruz ve bilek hakkiyla geliyor powerlar, birileri gibi dibimize düsmüyor :)
Valla p.uplar hiç bilek hakkıyla da değil. Bir dövüşün uzun sürmesi onu mantıklı ya da en iyisi yapmaz. Luffy’nin Bütün dövüşleri hep üç raund sürer… iki raund da hayatının dayağını yer ve ne hikmetse ölmez/öldürülmez… etraftaki insanlardan tut, diğer bütün canlı/cansız her şey bir şekilde Luffy’e yardım eder. Hatta düşmanı bile sempati duyar. Çünkü Luffy öylesine normal bir köyden çıkmış bir çocuk değil… seçilmiş kişidir ve hatta belki de Joy Boy’dur. O yüzden Luffy’nin neyi varsa ve olacaksa çoktan dibine düşmüştür zaten… :D
 
Zoro'nun saldırı gücü hep sanji den yüksek oldu üstelik fiziksel darbe kinge zarar verse marco verirdi o bilie cizik atamamış adama sanji mi atacak.
 
Valla p.uplar hiç bilek hakkıyla da değil. Bir dövüşün uzun sürmesi onu mantıklı ya da en iyisi yapmaz. Luffy’nin Bütün dövüşleri hep üç raund sürer… iki raund da hayatının dayağını yer ve ne hikmetse ölmez/öldürülmez… etraftaki insanlardan tut, diğer bütün canlı/cansız her şey bir şekilde Luffy’e yardım eder. Hatta düşmanı bile sempati duyar. Çünkü Luffy öylesine normal bir köyden çıkmış bir çocuk değil… seçilmii kişidir ve hatta Joy Boy’dur. O yüzden Luffy’nin neyi varsa ve olacaksa çoktan dibine düşmüştür zaten… :D
Hadi hadi isine gelmiyor. Önceden olsa dedigin dogruydu ancak wano'da oda amcaoglu zoro'ya, pardon kuçük ryuma zoro'ya az kıyak geçmiyor :) 2 gün daha geçse kk Ilan edecekde sanji yetisti imdadina onunla dengeleri. Dedi Ben bu zoro'yu çok kayirdim sira sanji'de.
 
Zoan meyvelerinin dövüşlerini izlemek sıkıcı gelmeye başladı. Spoiler'in bir tık tat vermemesi de bu yüzden geldi bana. Zaten bu Wano'da üstüne saçma sapan saldırılar da ekledi bu meyvelere sahip olan karakterlere. Queen'e abuk subuk teknolojik eklemeler, King kafasını lastik gibi çeker, Sasaki helikoptere dönüşür falan. Law ve Kid'in Bm ile yaptığı 1 bölümlük kapışma Uçan altılı ve King, Queen dövüşlerinden daha çok keyif verdi. Kaido hariç gram keyif almıyorum valla dövüşlerden. Karakterleri sevdiğimiz için ve hype olduğu için bir tık heyecanlanıyoruz ama rakipler beni hiç heyecanlandırmıyor.

Zoan meyveleri saldırı konusunda işin yaratıcılık kısmını iyice azaltıyor ve cidden hiç keyif vermiyor dövüşlerde. Law - Dof - Kata'nın meyvelerine ve dövüşlerine bakıyorum. Aldığım zevk kat be kat fazla. Hatta Pica'nın meyve yüzünden Zoro vs Pica bile bana çok keyif verdi şu an olan dövüşlere göre.
 
Zoro'nun saldırı gücü hep sanji den yüksek oldu üstelik fiziksel darbe kinge zarar verse marco verirdi o bilie cizik atamamış adama sanji mi atacak.
Önceden olsa dogru derdim ama bildigin ayakli tekkai gibi yürüyor sanji artik. Adam queen'le top gibi oynuyo zarar veremez demek mantiksiz.

Zoro darbe alinca yaralaniyor. Sanji ise iyilesme power aldi. Yipratma savasinda artik sanji daha avantajli. Ayrica savunmasi zoro'dan daha iyi, namidiger kiliçkiran sanji king'in saldirilarina daha iyi dayanir muhtemelen. Adam tüfeklere kafa atiyor daha ne olsun. lastiksiz luffy gibi oldu :)

Ayrica Marco kan akıtti king ve queen'den.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık