Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034: Sanji, Queen'e Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 151 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 59 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.6%

  • Kullanılan toplam oy
    235
Yukarıdaki mizahiydi. Hızlı olduğunu biliyoruz sanji'nin. wcı'da gördük görünmez hızda olduğunu ancak gen ile daha da hızlanmış, üzerine koymuştur senin dediğin gibi, katılıyorum.



Yc2 adamın algısıyla alakalı değildir sanjinin hızıyla alakalı muhtemelen. luffy g2ve g4 ile hızlanan karakter ancak sürekli kapışamaz sınırlı, şuan ki sanji hızı bence G2-G4 luffy'le kapışmak için yeterli arc sonu ise geçer.
Tamamen algısı ile alakalı. Çıkar karşısına Sanji'nin Goku'yu bak algılıyor mu algılamıyor mu. Normal insanlar için Bellamy bile görünmez hızda. Luffy her türlü paspas eder Sanji'yi hızda.
 
Kanka, ışıktan hızlıysa, dünyayı dolaşıp mı rakibe vuruyor da biz görmüyoruz. Op'daki ışığın hızı yavaş herhalde.
 
Tamamen algısı ile alakalı. Çıkar karşısına Sanji'nin Goku'yu bak algılıyor mu algılamıyor mu. Normal insanlar için Bellamy bile görünmez hızda. Luffy her türlü paspas eder Sanji'yi hızda.
Hızda arc sonu luffy, sanji'yi alamaz. Fanlık yapsam baska seyler derdim ama luffy karakterim oldugu halde gerçekçi davraniyorum.

Algısınin kötü oldugunu sanmiyorum. 1.300'lük karakter. Burada sanji, algısınin da ötesinde hizlaniyor ve görünmez oluyor. Aynisi king ya da marco'da da olurdu.
 
Oda kapakta sembolik bir anlatım ile günümüz manga piyasasını analiz etmiş. Esasında Oda'nın durumu betimleyebilecek bir yaratıcılıkta olduğunu sanmıyorum. Büyük olasılık biri eline verdi, bu da çizdi. Muzaffer Usopp'u küçük çocuklarla çiziyorum, eğlenceli diye düşünmüştür. Hiyottoko maskesi ile arz eden Usopp maskeden belli olacağı üzere temsili Gotouge-sensei. Hedefleri 12'den vurmuş ve gururlu. Ağlayan küçük ayı herkesin tahmin edebileceği üzere Oda'nın kendisi. Bu kafayla daha çok ağlar. Şaşıran tavşan Kohei iken Mutlu mesut domuzlar ve koyun Isayama, Ken ile Gege muhtemelen. Kızgın boynuzlu Fujimoto elbet, sanat adamı iken ortam çocuğu olması yüzüne vurulunca kızdı tabi ama parayı bulduğu için de başı yükseklerde. Şaşıran Kurt ise Tabata elbette, düşüyor, hep düşüyor. Sevinen tezgahtar ise para babaları işte. Bütün bu tablo Maşima-sensei'nin yaratısı olabilir ya da Kubo dönüşünün şerefine tasalamıştır. Derin manga patronları devrede iken her şey mümkün.
 
Kanka, bu fan yorumu yaw. O lazerler ışık hızında olsaydı, biz onları görebilir miydik? Zaten hazırlanması yarım saat sürüyor, bir zahmet nereye gideceğini belirleyip, ona göre hareket etsin. Orada hızdan değil, Luffy'nin K. Hakisinden dem vuruluyor.

Bu arkadaş lazeri hazırlayana kadar, zaten Luffy tepesine çıkıyor. PX'in lazerini çoğu K. Haki kullanıcısı saptayabilir, çünkü arkadaş 45 dakika hazırlıyor lazeri.

Ayrıca Kaido gerçekten hızlı hareket ediyor. Yıldırım hızına yakın olabilir, zira yaptığı saldırı yıldırımla alakalı. Luffy de normalde o saldırıyı yer ama K. Hakisi gelişmiş olduğu için, saldırıyı önceden tespit edip, ona göre hareket ediyor.


Burada da zaten Luffy kendi K. Hakisinden bahsediyor. Geleceği görüyor, buna rağmen zor sıyrılıyor.

Ayrıca gönderdiğin paylaşımı 15 kişi beğenip, katılıyorum falan demiş. Manga'yı yorumlama yeteneği sıfır(o forumdaki arkadaşların).
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık