Reis bir saatlik kral haki kariyerinde masayı kırdıZoro'daki torpil bizde olsa biz bile yetişiriz .d
Reis bir saatlik kral haki kariyerinde masayı kırdıZoro'daki torpil bizde olsa biz bile yetişiriz .d
Rayleigh'den 1.5 yıl eğitim alsam Kaido'nun sırtında oturuyordum.Zoro'daki torpil bizde olsa biz bile yetişiriz .d
MW enma p.up mı konusu açıyordu aklıma geldi gene .dReis bir saatlik kral haki kariyerinde masayı kırdı
Evet basic hakileri öğretip çekip gitmiş.Hyo'nun katkısı daha fazla adamdan G4ü zaten Luffy bulmuş.Ray ne yapmış .dRayleigh'den 1.5 yıl eğitim alsam Kaido'nun sırtında oturuyordum.
Ray'den eğitim alan anca ayyaş olur. Luffy reyiz nasıl olmadı hayret ediyorum. İrade demiyoruz boşuna adama.Rayleigh'den 1.5 yıl eğitim alsam Kaido'nun sırtında oturuyordum.
Hyogoro'dan 1.5 yıl eğitim alsam değil Kaido'nun tüm evrenin sırtında otururdum.Rayleigh'den 1.5 yıl eğitim alsam Kaido'nun sırtında oturuyordum.
Rayleigh radar tipi tarıyor adayı. Senden güçlü şu kadar hayvan var diyor. Hiç mi merak etmiyor? Bunu nasıl biliyorsun diye?Ray'den eğitim alan anca ayyaş olur. Luffy reyiz nasıl olmadı hayret ediyorum. İrade demiyoruz boşuna adama.
Yok yav, bir abartıdır gidiyor. Hakinin akışkan olabileceği mantığını öğretmesi iyi. Yoksa herif de pek bilinçli kullanamıyor ki.Hyogoro'dan 1.5 yıl eğitim alsam değil Kaido'nun tüm evrenin sırtında otururdum.
Ne ipucu verilmiş göremedim
Redon bunu paylaşmış. Ya Sanji ya da bu Kanjuro'nun ateşli garip yaratığıyla ilgili bölüm geliyor. Bir ihtimal King'te olabilir.