Onların elinde ki 12 den enma 21 bu da varBu kılıç WB-Garp ya da Roger'ın elinde olsaymış...
Onların elinde ki 12 den enma 21 bu da varBu kılıç WB-Garp ya da Roger'ın elinde olsaymış...
Aynen eğer anlatıldığı gibiyse çok saçma bir durum oluşuyor bakalım hayırlısı.Detaya girmezse durum bundan ibaret gerçekten.
Enma gördüğümüz tüm kılıçlardan farklı gösterildi.Onlar içinde aynısı geçerliyse bilemem tabii.Onların elinde ki 12 den enma 21 bu da var
Wb ve Roger'in elinde daha güçlüleri var galiba.Bu kılıç WB-Garp ya da Roger'ın elinde olsaymış...
Ben de oraya olursa en uygun ismin Marco olacağını düşünüyordum. Şuan herkesin canı acıyordur o problem değil de es geçirdi. Oda, Wano'da tamamen yeni nesle oynuyor. Okuyucu tatmin olur olmaz Oda'nın umru değil zaten yapmak istediği şey bu sadece.Tüm bunlara rağmen Marco'nun halen sağlam olduğunu ve yeniden Bigmom'un karşısına çıkacağını sanıyordum ama Marco İzo'yu taşırken "Canım acıyor" diyor. Beklentimin altında kaldı açıkçası
tüylerimi diken diken eden yorum ?Mr 2'ye atıf için güzel olabilir. Düşmandan dost mu olunur denilirken geçmişe dönülüp hatırlanır. Benim merak ettiğim yorumunuz Sanji neden yok edildiklerini de soruyor, Queen git King'e sor diyor. Buradan dövüş bitince Sanji King'e döner mi
Çapları yetmez.Bu kılıç WB-Garp ya da Roger'ın elinde olsaymış...
Aklın yolu bir