Karnesini verip köyüne yollar artıkTesti geçerse ne oluyor acaba?
Karnesini verip köyüne yollar artıkTesti geçerse ne oluyor acaba?
Üçüncü nesil iblis biçen, havaya atıp kolunu önüne koyduğu kılıç değil mi ? Zoro'yu seçmemiş olsa keser alırdı kolu, öyle değil mi ?Bölümde aklımı karıştıran bir kesit var:
"Zoro: "So it has finally come, the sword that has chosen me.
And is testing me...!!!" "
"Sonunda zamanı geldi, beni seçen bir kılıcın"
Yani Ahenk Yolu ve Sendai Kitetsu Zoro'yu seçmedi. Hmm...
Sandai ile Enma'nın alınış sekilleri benzer mantıkta. Hee diyorsan ki Zoro'yu seçen Enma değişik düğüşük triplere girdi diğer kılıçları da girebilir mi ya da bu kılıç değiştireceğine mi işaret o başka.Bölümde aklımı karıştıran bir kesit var:
"Zoro: "So it has finally come, the sword that has chosen me.
And is testing me...!!!" "
"Sonunda zamanı geldi, beni seçen bir kılıcın"
Yani Ahenk Yolu ve Sendai Kitetsu Zoro'yu seçmedi. Hmm...
O daha çok genç Zoro'nun inkarcı tripleri gibiydiÜçüncü nesil iblis biçen, havaya atıp kolunu önüne koyduğu kılıç değil mi ? Zoro'yu seçmemiş olsa keser alırdı kolu, öyle değil mi ?
Tam olarak onu diyorum, Ahenk Yolunu değiştireceğini hiç sanmıyorum ama... Ayrıca Enma kararmışa mı benziyor bana mı öyle geliyor?Sandai ile Enma'nın alınış sekilleri benzer mantıkta. Hee diyorsan ki Zoro'yu seçen Enma değişik düğüşük triplere girdi diğer kılıçları da girebilir mi ya da bu kılıç değiştireceğine mi işaret o başka.
Bana şunu hatırlattı.O daha çok genç Zoro'nun inkarcı tripleri gibiydi
Tam olarak onu diyorum, Ahenk Yolunu değiştireceğini hiç sanmıyorum ama... Ayrıca Enma kararmışa mı benziyor bana mı öyle geliyor?
Diğer kılıçlar neden beyaz ama? Bi' enma kararmış, halbuki hepsine verir janjanlıyla, kralın emrini:Bana şunu hatırlattı.
Diyorum bence tam olarak Zoro bilerek yapmıyor şu an evet kral haki onun hakisi ama şu an Enma'nın görevine çok bağlı bir kılıç olması iradesiyle yönleniyor her şey. Zoro buna karşı duruyordu oysa bununla akışına bırakması lazım gibi anlıyorum ben.Diğer kılıçlar neden beyaz ama? Bi' enma kararmış, halbuki hepsine verir janjanlıyla, kralın emrini: