Babam sağ olsun yazan dolmuşçulardan ne farkı var ?Şu seride en mantıklı güçlenen karakter Sanji sanırım
Babam sağ olsun yazan dolmuşçulardan ne farkı var ?Şu seride en mantıklı güçlenen karakter Sanji sanırım
Zoro'nun bu bölümde de kestiği yerden kan yerine alev çıktı. Vücudu o şekilde esnetebilmesi bana başka bir şey düşündürmüyor. King bedeninin görülmesini bu yüzden istemiyor da olabilir ( Belki Kutsal Ejder damgası var vücudunda). Aslında farklı bir şey daha geldi ama şakayla karışık ifade ettim.Digimon'daki Meramon gibi alevli bir şey mi çıkacak acaba ? ? Alev adam.
Aynen benden Enma Toprak Atar Partisiİlk oy senden mi
Bleache o kadar sövmenin cezası olsun bu da.Sadece salı gününki spoilera bakmıştım. "Her kılıcın kendi kişiliği vardır" gibi bir yazı vardı. Seride Zanpakuto ruhlarmızda oldu şimdi
Gizli Zorici seni. Doffycilerden bi Invictus farklı. jshjsjhAynen benden Enma Toprak Atar Partisi
Kılıçların önemsiz olduğu bir seri sonuçta ?Çok şükür bugün de Zoro beklentileri karşılayamadı
O da küstü gitti naptıysanız artık.Gizli Zorici seni. Doffycilerden bi Invictus farklı. jshjsjh
Sanji'ye de Luffy ile Zoro engel oluyor zaten. Mantığa bak sjhjshLuffy konusunda engel.
Aaa nere gitti. Yok mu şuan. Gerçi olsa yorum atar buraya, yok. Nerede.O da küstü gitti naptıysanız artık.
Kimmiş o Bleach'e dil uzatanAynen benden Enma Toprak Atar Partisi
Bleache o kadar sövmenin cezası olsun bu da.
Fazla takılamıyor burada sıkılıyor dönem dönem uğruyor. @N’eonz geçmişte olan şeyler.Aaa nere gitti. Yok mu şuan. Gerçi olsa yorum atar buraya, yok. Nerede.