Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bleach okumuştun. İlk zaraki ile olan vs de kılıç çükügo ya güç vermişti. Burada da enma sende ki gücü çekiyor. H.haki isteyen kılıç çıktı işte onu ehlileştirme işi bu. Hem kılıcın gücüne güç katıyorsun hem rahat kullanıyorsun.
Ehlileştirme yok gibi duruyor. Çünkü önceden düşünüldüğü gibi yaramazlık yaptığı bir durum değil bu. Haki çekmesi Oden'de de son bulmamış Zoro'nun yorumuna göre. Yani Zoro, Oden için bu adam tam ehlileştirmişti ondan durup dururken haki çekmiyordu ben bir ehlileştiremedim gibisinden bahsetmiyor. Oden böyle haki çektiğinde bile normalmiş gibi doğalmış gibi kullanıyordu ha diyor.

Kozaburo sahneleri kılıçların lanetli olmadığı fikrini hatırlamak için. Sonra demek doğruymuş kılıçların öyle kötü, şeytansı bir niyetleri, isteği doğası gereği yok diyor. Buradaki kasıt Zoro'dan haki çekmesine bence. Zoro bunu halletmem lazım daha benim kontrolüm dışımda çekemeyecek o zaman al kral haki şeklinde davranmıyor. Kılıcın bu özelliğini kabulllenerek savaşa devam ediyor.

Kısacası ehlileştirecek bir şey değil doğasını anlaman gerekiyor.
 
Beyler King çok değişik bir ırk. Adam lastiğimsi gibi. Değişik bir maddeden yapılmış gibi. Çok acayip lan.



Sayfalar arasında keyifle akarken şu tarz yorumlarını gormek... Valla engellicem artıkkk! Bi' kendine gel yaa.

Bu arada Mihawk'ta da kral haki kesin beyler.
Ben anladım az çok.Dbzdeki Buu gibi.Esinlenmiş olabilir.Eyvah eyvah çok deli şeyler geliyor adam canavarın ötesi çıkacak.Endişelenmemiş bile son sahneye.
 
Ben anladım az çok.Dbzdeki Buu gibi.Esinlenmiş olabilir.Eyvah eyvah çok deli şeyler geliyor adam canavarın ötesi çıkacak.Endişelenmemiş bile son sahneye.
Olabilir bakkk. Açık ve net söylüyorum King öyle bir duruyor ki Mw... Zoro'nun güldüğüne bakmayın King de gümbür gümbür geliyor. Dediğin gibi herif kral hakiye tepki bile vermedi lan nerdeyse. Düşün yani Zoro'da bu kadar hayvani saldırı gücü varken Zoro kral haki kullanmasına rağmen bu King'i yenmeye yeter diyemiyorum şu an. Bu adam nasıl bir şey ? King, Zoro'nun bu olayını gördükten sonra işi ciddiye bindirecek muhtemel kral haki de kullanacak ve yenilmemesi Zoro'yu bir şoka daha uğratacak bence.
 
Vallahi de billahi de bu adam beklentilerimi her seferinde aşıyor.
Seri genel olarak hız kazandı ama ben bu arc beklemiyordum saldırılarına kral haki eklemesini. Neyse önemli olan Oda'nın bizi coşturması :D Nihayetinde Oda'ya göre bir karakterde olması gereken güçler olacak ve istediği seviyeye getirecek o karakteri.


Sabah kahvaltısına bakın şimdi.

Bana sahanda 3 adet kılıç getirin oğlum.. Kral hakiyle iyice çırpın. Çırparken taşırmayın haaaa eheheuh.
Hahaha. Forumda bir yoruma bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Gün en çok da senin günün ha :D
 
Kaido'nun neden Oden'in aurasını hissettiği açıklanmış olabilir. Kılıç eski sahibi olarak hala Oden'i tanıyormuş demek ki. Onun aurasını ya da direkt hakisini taşıması gayet mümkün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık