Kusura bakmayın, bu açıdan düşünüp şey etmemiştim hiç. O yüzden biraz aşırı tepki verdim, saygısızlık ettiysem kusura bakmayın. Serideki hemen hemen çoğu karakteri severim, özellikle fanı olduğum bir karakter yok. Yorum yaparken artık Luffy fanı değilim ya da Zoro hateri değilim kıvamına geldi olaylar. Bununda bir çok sebebi var. Mesela güç konusu konuşuluyor, Zoro'ya yk1 seviyesinde deniliyor ya da daha güçlü deniyor. Başımdan kaynar sular akıyor. Abi bu adam iki yıl eğitim aldı, önce bir ölümüne dövüşsün adamı birden yk1+ getirmek nedir? Neden diyorum? adam kral haki var Zoro'da diyor. Ya abi adam daha bilmiyor olduğunu, öğrenmemiş bile. Önce bi farkına varsın, kontrol edemediği şey onu güçlendirmez ki. Velhasıl kelam, seven kitlelerin heyecanını anlıyorum da abi bazen bu tür yorumlar pehh dedirtiyor insana.Söylediğin şey yanlış olmayabilir.
Söylediklerin yanlış değilse ortaya şu sonuç çıkar.
Enma kendi başına saldırabiliyor.
Enma diğer kılıçlara kral haki paylaşabiliyor.
Enma kral hakiyi kullanıcısı farkında bile olmadan ortaya çıkarabiliyor.
Bunlardan ilki için o lafı King'e söylediğini düşünüyorum.
İkincisi için kılıcın ilginç bir özelliği diyebilirim elimde yalanlayacak bir veri yok, öyle yapabilen kılıç görmedik ama belki.
Üçüncüsü için Zoro kral hakinin farkında diyebilirim sana çünkü King'in sorusuna farkındaymış gibi cevap veriyor.
Bir kaç bölüme ne olduğu anlaşılır
Zoro bizim bile beklentilerimizi altüst ettiğinden biraz uçan fanlarını anlayışla karşılamanı isterim tabi