Mükemmel olmuş.Nasıl oldu ama yakıştı değil mi...?![]()
Mükemmel olmuş.Nasıl oldu ama yakıştı değil mi...?![]()
Sadece güç değil de, hikaye odaklı da olunca çok hoşuma gidiyor. Bir de, babası-annesi açıklandı mı, tamamdır.
Zoro yendi geldi Mihawk'ı neden anlamıyorsunuzz,Zoro hayalinden daha büyük hayal buldu xd![]()
Zoro'nun kral hakisini açmasına atıf olarak "Dünyanın en güçlü kılıç ustası" ünvanına vurgu yapılmış. Mihawk'ın gücünden şüphe duyanlara tokat gibi çarpmış mangaka resmen.
Wano arc'da güçlendirme biter mi bitmezz ? Kid kral hakisini saldırılarına ekler,Luffy uyanış+g5 açabilir,g5 ile uyanış aynı şeyde olabilir,farklıda.Zoro'yu da, Sanji'yi de ayrı ayrı seviyorum. Bu iki karakter, Luffy'nin aksine plot armorsuz gibi olduklarından, yaptıkları dövüşler de o biçim sarıyor. İleriki bölümlerden beklentim; Kaidou'nun tayfasına özel FB, Kaido'nun uyanışı, Kidd'in H. Haki açması, Big Mom ve Kidd'in H. Haki çarpıştırmaları, Ada yıkılacak hale gelmesi.
Hoca-öğrenci ilişkisi var bir türlü anlatamadık, neyse ben az daha kum yiyim iyi geliyor bünyemeZoro yendi geldi Mihawk'ı neden anlamıyorsunuzz,Zoro hayalinden daha büyük hayal buldu xd