Maske altından trolllük çıkmazsa, çok korkusuz bir insan King. Bu alanda Kaido'dan bile üstün olabilir.
Maske altında şaşırıyordur.
Maske altında şaşırıyordur.
Sana diyorum ki genel olarak objektif bakanlar bu şekilde yorumladı zaten. İşi ileriye götüren "Zoro"cular dediğim ağır Zoro fanları bunu Luffy=Zoro denklemine bir delil olarak gördü. Şimdi de delilleri güçlendi diyorum anlamadın mı?Zoro böyle diyor çünkü kendinde h.haki var, biliyor şeklinde savunulmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Vallahi anlamadım. Zoro'nun sonradan açacağını neredeyse herkes söyledi. O sıra yoktu denildi. Var diyenler biliyor kullanıyor hatta dedi. Sonuçta o sıra bilmediği ortaya çıkmıştı. Şu an ile bağlantısı yok. Zaten o sıra yanıldıkları çatıda ortaya çıkmıştı.Sana diyorum ki genel olarak objektif bakanlar bu şekilde yorumladı zaten. İşi ileriye götüren "Zoro"cular dediğim ağır Zoro fanları bunu Luffy=Zoro denklemine bir delil olarak gördü. Şimdi de delilleri güçlendi diyorum anlamadın mı?
O zaman ben yanlış hatırlıyorumdur. Öyle bi takım olaylar olmuştu diye aklımda kalmış bilmiyorum kaç sene geçti üstündenVallahi anlamadım. Zoro'nun sonradan açacağını neredeyse herkes söyledi. O sıra yoktu denildi. Var diyenler biliyor kullanıyor hatta dedi. Sonuçta o sıra bilmediği ortaya çıkmıştı. Şu an ile bağlantısı yok. Zaten o sıra yanıldıkları çatıda ortaya çıkmıştı.
1 saat niye yamato sadece 10 dk savaştı kaido'ya karşı?Zoro önce 1 saat Kaido ile kapissin, kafasını yarsin ve ortamdan halisahadan cikmiscasina ayrılsın o zaman şüphe kalmaz
O da olur bi' garip kafa.Üzgünüm ama beni etkilemek için bundan daha fazlasına ihtiyacın var yosun kafa.
zoro sadece sanjiyle eşit olabilir. luffy ayrı seviyedeZoro=Luffy ciler burda mıyız?