Zoro hala savaşmıyor mu ? Yere düşünce savaştan mı çıkıyorsun aa unuttum yere düşünce kalk ayağa diyen bir rakip var karşısında xD
Kendini haklı çıkarmak için neler neler anlatıyorsun ya hiç tekrar okumuyor musun yazdıklarını ? Enma sıçmış demek bu kadar zor mu ?
Yahu adamın umudu kalmamış gel benle konuş nedir sırrın söyle demeye kadar getirdi. İki keredir böyle giderse yenemeyeceğim şöyle giderse yenileceğim diyor. Geçen hafta savunmaktan başka bir şey yapmıyor dedim. Adama vurduğu hasarlar da etkisiz dedim. Maskesi kırıldı diye hasar aldı yaptınız adamı. Şimdi Zoro kendi diyor hasar veremiyorum. Saldırıları çok güçlü böyle giderse savunurken enerjim bitip gidecek. Sonra King oyun oynuyormuş hala tam ciddi bile değil büyük ihtimal. Adam ile konuşuyor sırrını açığa çıkardı. Zoro'nun olayı ırka kadar indirgemesi bile o konuşma yüzünden. Siz bu tarz şeylere gıcık kapardınız? Hani nerde eleştiri?
En son King sıkılıyor, insan haline girip biraz da kılıç ile oynayayım diyor. Koyuyor metrelerce uçuruyor. Zoro'ya baya ağır geliyormuş yerde sürünüyor.
Tam o sırada Hiyori ile tetiklenen bir Enma ve Zoro şaşırıyor. Bunun sonrasını tahmin etmek zor değil? Oradan bir şeyler çıkacak da oradan yürüyüp yenecek King'i.
Ben dua ediyorum umarım Enma dile gelip de ırkını anlatmaz King'in.