Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen o yüzden 20 yıl ölü hali ile ödülünün pasif olmasına rağmen 500m fark koymuş rakibine. Ben ödülden güç çıkarımı yapmıyorum zaten yapan adamlara soruyorum bu fark niye böyle diye.
?. Öncelikle ödül ile güç kıstası yapılmaz , gerçi sende bunun farkındasındır. Ancak şöyle bir durum var gördüğümüz anime sahnelerinde wb denizcilerle savaşmayı vakit kaybı olarak görürken ve onlara saldırmazken , Roger alayınız gelsin yetmez. Bana ağır toplar lazım havasında idi ve en son denizci tutuyordu elinde. Rogerin one piece bulması ve saklı tarihi öğrenmesi dünya hükümetinin en büyük karşıtlığı haline gelmesine sebep oluyor. Tabiki ödülü yüksek olucak Wb dan.
Bunun yanında çoğu kişi wb ın amacının one piece olmadığını ve hükümeti doğrudan düşman olarak görmediğinin farkında idi. Yani buda etken oluyor

Ancak yonkou olduktan sonra veya belli bir aşamadan sonra ödüllerin sabitmi kaldığı yoksa sürekli arttığını bilmiyoruz.

Senin attığın mesaja hitaben bunu yazdım.
 
Tartışacağımız tek şey Zoro'nun gelecek arc kaç tane King alacağı olur. Zoro icin zor dövüş olacak olsa da basıp geçecek reyis. Bu her zaman böyle oldu.
King'i çok küçümsemişsin gözünde Zoro yense bile gelecek arc kaç tane alır diye tartışabileceğimiz bir durumda olmaz zar zor kazanacağı çok bariz. Oda'nın ittirmesiyle yapar anca onu da.
 
Son düzenleme:
Lan bu hyori neden gidip çalgı çalıyor? Savaş sırasında neden böyle bir şey yapıyor? Düşünelim. Hyori bir ihtimal orochinin sevdiği bir şarkı çalarak onu kendi yakınına çekecek. Ona kurduğu tuzak ile onu yenecek. Peki, neden enma o çalgı sesine tepki gösterdi?
 
Katakuri'nin şuana kadar yenilmemesi büyük olay aslında. Herhangi bir imparatorun Big Mom'la savaşması (tayfa ilede birlikte) Katakuri'ye artı sağlar.
 
Şimdi senin mantıgına göre 4.5b ödüllü kaşdoya 300m ödüllü zoro nasım zarar veriyor diyorum sen bana shanks ve kaşdo 5.5 a 4 olsaydı ne derdin diyorsun konuyu farklı yere çekşyorsun .sen önce kendin düşüncene göre bunu açıkla ben sana 5.5 a 4 b fark durumunda ne düşündüğüm açıklayayım
Açıklayayım Zoro daha yeni çıkıyor King ve Kata yıllardır varlar bu işte yeni fırlamıyorlar. Zoro şöyle yaptı lütfü böyle yaptı ile dediğim şeyi çürütemezsin burada lütfüden Zoro'dan bahsetmiyoruz.
 
Aslında bu konuda çogu yazdığım ironi ama queen in katadan güçlü olması konusunda yazdıklarım ironi değil.
Evet king katadan güçlüdür belki ama iki tabe yonkodan söz ediyoruz ikisininde sağ kolları en güçlü adamlarıyken birinin sol kolu diğerinin sağ kolundna güçlü demek mantıksız bence. Ki sol koldan güçsüz denen sağ kol seride kara kral diye anılan birinin gizli kapaklı övdüğü ve karakter işlenirken tayfanın en tehlikelisi nağmalup karakter o burdayken şimdi hapı yuttuk dşye anılan bir karakter .
Hani kaido bm den ne kadar giçlüyse kingde katadan o kadar güçlüdür anca ama queen anca katayı azcıkta olsa zorlar. Yonkolar arasında bu kadar fark olması imkansız . Birinin komutanı diğerinin 2. Yada 3. Konutanına denkse nasıl yonko olsun bu insanlar . Sadece saf giçleriyle değil tayfalarıyla yonko bu insanlar
Katakuri ve Queen kaç yılın korsanı. Zoro-Sanji-Killer-Bepo daha dünkü bebe bunların yanında ve çok hızlı büyüdüler, ödül-güç dengesinin oturmaması normal.

Benim görmediğim, ne gördün ki azcık da olsa zorlar falan diyebiliyorsun ? Sanji'nin rakibi diye Queen övecek biri değilim bu arada.Ama genel çoğunluk Zoro rakibi diye King övüyor.

Kara Kral 400 milyonluk çaylağa 1 milyarlık adamı anlatıyor böyle manyaklar var Yeni Dünya'da diye. Katakuri övdü King-Marco-Beckman-Roo gibi adamları övmedi bu yüzden Katakuri hepsinden güçlüdür diyormusun ? Bir yanda tam gücünü gördüğün Katakuri var diğer tarafta daha ciddileşmeyen Queen. Ama Sen bu kadar net konuşabiliyorsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık