Hayatı film şeridi gibi akıyor şimdi gözünden. Ölüm anında kulağı arka plandaki müzik sesine gidiyor. Şimdi bir felsefe daha gelir Zoro'dan.Bu arada Zoro'nun gözü beyazlaşmış mı bana mı öyle geliyor ?
Enma kaldıracak düştüğü yerden.
Hayatı film şeridi gibi akıyor şimdi gözünden. Ölüm anında kulağı arka plandaki müzik sesine gidiyor. Şimdi bir felsefe daha gelir Zoro'dan.Bu arada Zoro'nun gözü beyazlaşmış mı bana mı öyle geliyor ?
Dövüş bitsin panel panel analiz yapacağız.Dur daha eşeleyerek ne bulacaklar merak ediyorum
Zoro geçen bölüm hoşaf oldu diyordun bu bölüm noldu eğer o hoşafsa ?Hayatı film şeridi gibi akıyor şimdi gözünden. Ölüm anında kulağı arka plandaki müzik sesine gidiyor. Şimdi bir felsefe daha gelir Zoro'dan.
Arkaya şu fon müzik iyi giderHayatı film şeridi gibi akıyor şimdi gözünden. Ölüm anında kulağı arka plandaki müzik sesine gidiyor. Şimdi bir felsefe daha gelir Zoro'dan.
Şimdi yenildi ölüyor adam.Zoro geçen bölüm hoşaf oldu diyordun bu bölüm noldu eğer o hoşafsa ?
@RedTeroR ölüyormuş cenazenin kaldırılacağı yeri ayarladınız mı ?Şimdi yenildi ölüyor adam.
Helvasını Sanji yapıcakmış.Ağlayarak hemde.@RedTeroR ölüyormuş cenazenin kaldırılacağı yeri ayarladınız mı ?
Helvasını Sanji yapıcakmış.Ağlayarak hemde.