King'in tipi hiç komik olmamış.
Redcim ben kendi ekmeğimin peşindeyim. Law'ın övülmesi gereken bölümde gömüldüğünü ve genel hakkında söylenenleri unutmadım unutturmayacagım. Kucak enma muhabbeti aynı derken yancı muhabbeti de aynı kalıyor yanında. Siz şanslısınız ki çok Zoro fanı var. xDBekliyorum.
Biz adam kucağa düştüğünde kucağa düştü diyorduk şansızlığımız 3 bölüme bir kucağa düştüğünden insanlar sıkıldılar sinirlendiler. Burada Enma bir avantaj değil dezavantaj sağlamış. Elma ile Armutu değil kavunu karıştırıyor artık millet xD
Eli biraz kaysın yeter, adamın eli kaysa zaten Onigashma'yı keser xDKaido'yu tekler.
En son kolu çöp ettiğinde koca bir uçurumu kesmişti şimdi herhalde Onigashima’nın dörtte birini keser. Önce öpüyor Enma sonra mükafatlandırıyor.Bakalım bekliyoruz.
Ben şahsen gülmedim görünce, dediğin gibi uğursuz bir surat.Ürkütücü duruyor gene. Pek komik bir suret değil.
Peki hadi Sanji de dövsün inatçı seni Ama dövemezHarbi dövüş olsa da ne olacağı belli.King ile eşit ya da yakın biri olan Queen'i dövüyor adam.Ve ben görmek istemiyorum.Aynen.
Valla ben böyle bir şey beklemiyordum Oda dan. Spoiler resimlerine baktım ve Zoro nun düştüğü hali şöyle özetleyebilirim;Enma'yı hala Zoro'yu savaş içerisinde sorun çıkarmış da Zoro bu hale düşmüş gibi algı kasılmaya çalışılıyor.
Zoro en son hamle ile bildiğin yenilmenin eşiğine gelmiş. Durumu vahim. King hala ciddi havasında değil. Oyun oynamak istediği için kılıç kullanmaya geçmiş, seviyorum diyor. Zoro öncesinde zaten çıkmaza girmiş bir yol bulmazsa yenilgisine kesin gözle bakıyor.
Yerde iken Enma harekete geçmiş. Bundan sonrasının ne olacağı bariz oradan hareketle bir şeyler olacak yeni bir power up yolda. Bunun da yolu Enma üzerinden geçecek. Toplamda 1-2 ay içinde göreceğiz zaten bunu. Günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.
Bu kılıç kesin kan emiyordur vampir gibi.Enma böyleyse reyizin kılıcı düşünemiyorum. ??