Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dövüşe Sanji müdahale edebilir çünkü Law ve Kid geçen bölüm bayağı yıpranmış haldelerdi.

Queen'in artık yapabileceği sürpriz bir şey kalmadı artık dövüşleri neticelenebilir. Sanji'de, Big Mom'u tokatlayarak içinde birikmiş olan kadına vurmama ilkesinin dışa vurumuyla Sanji bir patlama yapabilir.
Zoro King’den sonra Kaido’ya girecek demek gibi bişey bu dediğin.Hiçbir farkı yok.Ama sorsam Zoro King’i alırsa öpsün başına koysun dersin :D
 
Rüyama girer bu King'in tipi. Noluyoz ya Oda? Şekilcilik olmasın hadi tamam, koskoca sağ kolu başka teknikle dövüştüremedin mi? Komikmiş gibi bu sürüngenlere abuk subuk özellikler veriyor hala. Bıktım şahsen. Onun haricinde King iyi performans sergilemiş ama Oda'nın saçma işleri yüzünden karakterden soğumadım desem yalan olur. Üstelik King vs Zoro dövüşü başladığından beri dikkat ediyorum da çizimleri hep çok kötü. Diğer sahneleri daha iyi çiziyor, tuhaf.

Ayrıca erken spoiler metninde yazanların aksine CP0 yaralanmamış, aksine hasarsızlar ama Oda'nın kendilerini değerlendirme şeklinden hoşnut değilim. Sırf Robin ve Brook kurtulsun diye Apoo ve Drake fırlamış hiçlikten. Bayat senaryoların 1 numaralı adresine döndü şu Wano Ark yeminlen. Yine de CP0 1 panel sonra Apoo ve Drake'i haşat edecekmiş gibi bir izlenim aldım, göreceğiz.

Bölümde Zoro, King ve CP0 olmasına rağmen geçen bölüm daha güzeldi. O kadar diyeyim. :bilmem:
 
Enma'ya hala Zoro'ya savaş içerisinde sorun çıkarmış da Zoro bu hale düşmüş gibi algı kasılmaya çalışılıyor.

Zoro en son hamle ile bildiğin yenilmenin eşiğine gelmiş. Durumu vahim. King hala ciddi havasında değil. Oyun oynamak istediği için kılıç kullanmaya geçmiş, seviyorum diyor. Zoro öncesinde zaten çıkmaza girmiş bir yol bulmazsa yenilgisine kesin gözle bakıyor.

Yerde iken Enma harekete geçmiş. Bundan sonrasının ne olacağı bariz oradan hareketle bir şeyler olacak yeni bir power up yolda. Bunun da yolu Enma üzerinden geçecek. Toplamda 1-2 ay içinde göreceğiz zaten bunu. Günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.
 
Zoro King’den sonra Kaido’ya girecek demek gibi bişey bu dediğin.Hiçbir farkı yok.Ama sorsam Zoro King’i alırsa öpsün başına koysun dersin :D
Sanji'nin önü açık, kestiremiyorum Queen'den sonra kime dalacağını. Zoro, Kaido ve King'e daldıysa, Sanji'de Queen ve Big Mom'a dalabilir. Eee malumun artık fahişelere vurabiliyor, Wano'nun en büyük fahişesi Queen ve WCİ'nin en büyük fahişesi Big Mom (Yedi Kocalı Hürmüz'ün WCİ Görmüşü) Hatta belki de Robin'i kurtarabilir. Sanji hızını alamayıp Zoro'yu da o saçından ve küpelerinden dolayı :respect: neyse işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık