Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Argüman dediğin Zoro yavaş, lütfü hızlı mı, bu mu argüman :oleyo2:
Luffy hızlı diye herkesten güçlüymüş. Oysaki hızlı olsa da vuracağı zaman duruyor. mesela hyouzu g2 yumruğunu kesip zehirlemişti luffyi. Demek ki bir karakter yavaş hatta sabit bile dursa rakibin saldırı hızını okuyabiliyorsa sorun yok. mesela wb öyle. zoro öyle. king hızlı uçuyor muçuyor ama zoro ona ayak uyduruyor. veya kaku soru yapıp duruyordu ama zoro hiç soru yapmadan onun kadar hızlı hareket etmeden indirdi kakuyu. bunların mantığına göre kaku hızlı ve geppo yapıyor diye zoroyu yenmeli :D
 
Oden Kaido'ya odaklanmadı diye tek yedi, Luffy ise teke tekte kimse müdahale etmeden yedi. Oden o ana kadar üstünlük bile sağlamıştı Kaido'ya, Luffy ise Kaido karşısında varlık gösteremedi bile. Hasar ve savunma anlamında Wano sonunda anca Luffy'nin Wano başı seviyesine gelirler demiş ama Zoro Apoo'ya karşı Luffy gibi bayılmadı. İki yonkounun kombine saldırısına maruz kaldığı zamanki hareketi yine ortada. Luffy, Kata'nın ölümcül mogura saldırısından sonra bitikti, Kata onurlu bir galibiyet istemese Luffy'nin şansı bile yoktu. Sanji ise Queen'in ölümcül bir saldırısından sonra birazcık sızlıyor dedi sadece. Dayanıklılık olarak Luffy'nin Wano başındaki halini ezer geçerler.
Zoro çatıda çok hasar almadı. Bir kere yıldırım yedi. Bir de o saldırıyı 1 saniye durdurmaya çalıştı. Daha sonra da yine bir çesit yıldırım saldırısı yedi beline. Çatıdan aşağı indirildi ayağa kalkabilmek için mucize bir iksir içti.

Luffy, Oden'in yediğinden daha tehlikeli bir atak yedi kafaya doğrudan oturdu. İzini bile çizdi Mangaka 922. bölümde. O yüzden yenildi. Bu atağı yiyip yenilmeyecek mi sanıyon şu anki Sanji ve Zoro? Ya da yine kafasında Apoo bomba patlatsa Luffy gibi bir iki saniye kendinden geçmeyecek mi sanıyorsun bu ikisi? :D Luffy özellikle kafaya yemekle sınanıyor bu saldırıları.

Bu arada Apoo olayını örnek veriyorsunuz o zaman Zoro'nun bir tane orak onu birazcık deldi diye bayılıp düşmesini de örnek versene. Aklına gelmiyor mu yoksa?

Luffy'nin karın bölgesinin bir kısmını kopardı Katakuri'nin o saldırısı ona rağmen 2-3 saat daha savaştı galiba.

Apoo örneği verecek adama ben Killer'ın düz basit orak sallamasıyla bayılan Zoro örneğini veririm.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık