Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032: Oden’in Sevgili Kılıcı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp0 casus birliğini biliyor ve dost değiller, düşmanlar. E Coby denizciler arasında ve muhtemelen başka denizciler de var bu birlikte. Burada Cp0'ın tamamen ortaya çıkaramadığı, yani bütün mensuplarını bilmediği bir casus birliği var. Aksi halde Coby denizci olarak görevine devam edemezdi.

Burada kritik soru, Casus birliğinde başka kimler var ve lideri kim? Hükumet tarafında bir iç savaş görürsek şaşırmam.
 
Kılıç ustası olmayan biri Zoroyu geri savuramaz.Adam kılıç ustası.Aynı zamanda dinazor.Aynı zamanda özel bir tür Aynı zamanda yakın dövüşcü.Aynı zamanda Fiziksel kuvvetin yanı sıra uzak mesafede ölümcül.Kafa,Alev,Kılıç,Bacak,Kol ne varsa hepsinin ustası :oleyo2:.

Vallahi bak bu sağ kollar acayip ya.Biri gelecegi görüyor.Bir diğeri İsviçre çakısı gibi.
 
Yani adamın 2 ilgi alanı var.Kılıç ve Alkol.Ona rağmen kılıç hakkında pek çok şeyi sonradan öğrendi.King'in ırkını bilmek nasıl bir avantaj sağlayacak ? Oda yine birşeyler icat edecek anlaşıldı.
Luffy gibi şaibeli bir galibiyet alır Zoro.Bende kazanamayacağını düşünenlerdenim, berabere biterse iyi.Sanji eşleşmeliymiş bu King'le.
 
Benim anlamadığım King'in ırkını öğrenince ne olacak ? Hem Zoro'nun genel kültür seviyesi düşük öğrense bile ne işe yarayacak saçma yani.
Örnekle anlatayım mesela kingin ırkı dolayısıyla diyelimki elmastan derisi var olsun. Zoro bunu öğrenince dicek ki "haa tamam, demek ki seni yenebilmem için elması kesmem lazım." Böyle bir şey tabiki olmaz, kimsenin elmastan zırhı olamaz yada gördüğümüz kadarıyla elmas kesilebilen bir şey değil ama örnek olsun diye basitçe söyledim.

Yani kingin ırkını öğrenmesi ona kingin güçlü yanını göstermiş olacak. Zoro da bu güçlü yanı bir şekilde aşmayı öğrenecek. Tabi düzgün işlenmesi lazım. Ben o güçlü yanın tamamen bir sağlamlıkla alakalı olduğunu ve Zoronun da bu yüzden sağlam bir silahlanma buffı alacağını düşünüyorum, tek mantıklı senaryo böyle geliyor.
 
Öncelikle bölüm gayet güzeldi bence. Aynı anda birçok olayı gösterdi. Marco yine Zoan formuna girmiş Yokai'nin olduğu yere gidiyorlar, aynı anda Yamato ve Fugaa'da oraya gidiyor hatta Brook ve Robin'de, Yamato'yla karşılaşabilirler. Yokai'yi kim durduracak açıkçası merak ettim. Yamato'nun buz ateşi etki eder mi acaba? Ya da Brook'un durdurma ihtimali olabilir mi? Kin'emon'un, Punk Hazard'da Yokai'yi kestiğini görmüştü belki Brook'da aynısını buz kılıcıyla yaparak dondurabilir.

CP0'nun Apoo ve Drake ile kapışmasını beklemiyordum açıkçası. En azından bir süre bu ikisi tutmayı başarabilir CP0 Aigis'i. Acaba diğeri tam olarak nerede? Tahminim Jinbe'nin yarım bıraktığı işi tamamlamak için Who's Who'yu haklamaya gitmiştir. Bu ikili arasında geçecek konuşmaları merak ediyorum. Luffy'nin meyvesinin önemiyle alakalı bir şeyler diyebiliriz.

Momonosuke halen adayı uçurmak için ateş bulutları yaratmaya çalışıyor. Hatta oldukça ateş bulutu sağlamış. Adanın etrafında birkaç tur atarak oluşturduğu ateş bulutlarıyla ters istikamete gitmesi için müdahale edecektir, muhtemelen Kaido, Luffy'den ağır hasar alacak ve ada tam düşerken Momonosuke gücünü kontrol etmeye başlayacak. Tıpkı Luffy'nin Ryou Haki antrenmanında yaptığı gibi zor zamanda gücünü açığa çıkaracaktır.

King fena hakikaten yani dövüş stilini çok beğendim, bir yandan dinozor formuna girip ateş saldırısı yapıyor mermisi bitince kamikaze dalışı yapıyor sanki, sonra kılıç saldırısıyla rakibi daha da yorup tekrardan dinozor formuna dalıp vur kaç taktiğiyle saldırıyor. Zoro'ya diyebileceğim hiçbir şey yok aslında. Çok sağlam bir direniş sergiliyor. Mental olarak zaten Kaido ve Big Mom ile mücadelede oldukça yorgundu, üstüne çok sağlam hasar aldı. Yine de şu ana kadar King'in ciddi bir saldırısından hasar almadı yani vücuduna bakılırsa King bildiğin içinden geçmiş ama herhangi bir kesik ya da delik yok. King'in dövüş stili gerçekten çok iyi ben bayağı beğendim kendisini. Zoro'nun nasıl yeneceğini merak ediyorum. Aklıma gelen tek yol Enma'nın kararacağı yönünde, bu sayede kılıca haki basmadan da büyük slashlar atabilir. Hatta şu anda Enma'nın çektiği bu Haki'yle King'e sağlam bir hasar atacağını düşünüyorum haftaya. Sonra Enma'yla arasında bir konuşma geçecektir, iradesini Zoro'ya teslim edecektir. Oden bu kılıcı Hiyori'ye teslim etmişti ve çaldığı Shamisen'i duyunca kılıçta bir hareketlilik oldu. Enma şu ana kadar üç kez kontrolden çıktı. İlkinde Zoro ilk eline aldığında. İkincisinde koca ejderhayı ıskaladığında. Üçüncüsü de Shamisen'i duyunca oldu. İkisinde büyük slashlar attı ve üçüncüsü, şu anda King'e sağlam bir slash atmak üzere.

Oda lütfen dövüşleri bölmeden tek parça halinde gerekirse 2-3 bölüm alsın çiz bitsin bizi yorma.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık