Nerede ?Sağ Kollu kapağa ne diyorsun?
Nerede ?Sağ Kollu kapağa ne diyorsun?
Öyle olduğuna gerçekten inanıyor musun Alpa? Hadi öyle olsun. Ne kadar öyle olabilir? SksmmsmsZoro'nun gücünü görmedik diyorduk ya Bepo da öyle ise?
In cover Color Spread we can see some characters that are No. 2 of their groups. Zoro and Bepo appear in the front in full body. Then we can see the faces of these characters in the background: Marco, Killer, Katakuri, King, Ben Beckman, Silvers Rayleigh, Sabo, and Shiliew.Nerede ?
İkinci adamlar sağ kol değil. Mr 1 kim ne yapsın gördün mü bak Bepo daha önemli daha güçlü demiştim @Sir Crocodile Birde kapağa koymuş almışsındır sen mesajı.In cover Color Spread we can see some characters that are No. 2 of their groups. Zoro and Bepo appear in the front in full body. Then we can see the faces of these characters in the background: Marco, Killer, Katakuri, King, Ben Beckman, Silvers Rayleigh, Sabo, and Shiliew.
Vergo, Mr.1 falan yok Sabo var ama Dragon korsan bile değil.
Kısaltılmış Zoro gömme şenlikleri.Öyle olduğuna gerçekten inanıyor musun Alpa? Hadi öyle olsun. Ne kadar öyle olabilir? Sksmmsms
Hayır Hawkins’e falan da bak bunlar kaptan Zoro dan güçlüler diyordunuz ne oldu gördük
Ha sağ kol ha ikinci adam işte. Vergo da yokİkinci adamlar sağ kol değil. Mr 1 kim ne yapsın gördün mü bak Bepo daha önemli daha güçlü demiştim @Sir Crocodile Birde kapağa koymuş almışsındır sen mesajı.
Vergo öldü olmaması doğal.Ha sağ kol ha ikinci adam işte. Vergo da yok
Hee, olabilir. Daz Bones yok ama üzdü.Vergo öldü olmaması doğal.
Aga adamın bunu Zoro'ya demesinin sebebi tayfa içinde öldürebilecek iradeye sahip tek kişinin Zoro olması. Oda'nın bile bunu ima ettiği belli. Yine garip anlamlar yükleyip başladınız Sanji gömüp Zoro övmeye.Delirir aklımı yitirirsem demiş. Demekki o hali bir Zoro etmez.