Yeter bi kere, çocukken bizde merak ederdik ama Sanjinin sapıklık ayrı bir boyutta. Artık hamama felan gerek kalmadı zaten kadınlar çıplak geziyorlar.Sanji reis hatunları görecekti ama hamam sefasını yaptı bi kere![]()

Yeter bi kere, çocukken bizde merak ederdik ama Sanjinin sapıklık ayrı bir boyutta. Artık hamama felan gerek kalmadı zaten kadınlar çıplak geziyorlar.Sanji reis hatunları görecekti ama hamam sefasını yaptı bi kere![]()
+ animatörlerin işgüzarlığıplot armor.
Yıldız meyvesi paramecia olacak da ne güç verecek? Mavi cüce süpernova falan mı?Ayakkabı felan gelmez Sanjiye nedir bu Oz büyücüsü mü, tahminimce verirse Oda Zoan delan verebilir ama oda belki. Yıldız meyvesi felan manyak olurdu Sanjiye.
Böyle olursa kendime ban attırırım.Dayağı Law yer şanı Kid alır işte tek başına indirdi diye bu op camiası da korsanfan da çok nankördür.![]()
İyiydi be dizayn o kadar kötü denecek bir yanı yoktuda ah o botlar bitirdi suiti.Suitin dizaynı hiç güzel değildi bence. Sanjinin takım elbiseyle dövüşünün bir clası var suit tamamen bozuyor. Ayrıca yüzünü kapatıyor, bu çocuk nasıl sigara içecek![]()
Bencede. Diğer kardeşlerin suit tasarımları baya hoş ve karizmatik duruyordu ama Sanji'nin ninja tarzı suiti hoşuma gitmedi pek. Yinede suiti kullanmasını isterdim ama farklı sekanslar ve saldırılar izletirdi bize.Suitin dizaynı hiç güzel değildi bence. Sanjinin takım elbiseyle dövüşünün bir clası var suit tamamen bozuyor. Ayrıca yüzünü kapatıyor, bu çocuk nasıl sigara içecek![]()
Son formu değil ki kadın sadece 1 yıl harcamış kim bilir daha neler neler çıkacak bu kadından.BM de son formuna girdiğine göre gelsin kral haki şov artık.Beklemekten kurudum artık.
Süpernova yapar patlarda, kayan yıldız gibi iner hertarafı parçalar vesaire daha ne oldun.Yıldız meyvesi paramecia olacak da ne güç verecek? Mavi cüce süpernova falan mı?
Hayır yapma bunu.Böyle olursa kendime ban attırırım.
KF'yi çekemem öyle bir durumda. Şuanda bile enerjimi emiyorlar.Hayır yapma bunu.Söylediğimi unut o kadar gaddar olmaz herhalde Oda.Korsanfanı bilmiyorum. :/