Değildir zaten. Adam olabilecek şeyleri yazmış bir tanesini tutturdu işte şuan.Hala o sızıntının gercek olduğna inanmıyorum 1033 de zoro'nun kılıcı kırılır ancak o zaman inanırım
Değildir zaten. Adam olabilecek şeyleri yazmış bir tanesini tutturdu işte şuan.Hala o sızıntının gercek olduğna inanmıyorum 1033 de zoro'nun kılıcı kırılır ancak o zaman inanırım
Daha düne kadar bizim çocuk için… “uçan altı ile kapatır bu arcı… ne sağ kolu saçmalamayın…”
hatta “Kaido’ya da dalıcak” dediğimiz de… “Siz şaka mısınız” “Zoro fanları adamı karakterden soğutuyor” gibi şeyler deniliyordu. Şimdi geldiğimiz noktaya bakıyorum da neyseeeee ksksksksk
Manga yorumlamayı, güç okumayı bilmeyen insanlar manga hafızlarına laf ediyor. Immmmmmmmm, en sevdiğimmm!Hatta zoro ve sanji beraber queen indirecekti
Alakası yok cok istiyorum hatta senin aksine enma'yı büyük bi güc artışı olarak görmüyorum.Gerçek olmasını istemiyorsun anladığım.
Yanılmamış halin bu mu xDZoro hakkında yanıldığım yer yok. Power upsız Jack'i alamaz demiştim. Alamazmış çok net belli oldu. Ö
2 aslinda meyve uyanışı kid law vs big momı da tutturmuş 1030 daki doğruysaDeğildir zaten. Adam olabilecek şeyleri yazmış bir tanesini tutturdu işte şuan.
Sağlam power up aldı hala King'e adam akıllı hasar bırakamıyor. Power upsız halı Jack'i aşamaz.Yanılmamış halin bu mu xD
Nasıl çok net belli oldu yav? Bir kılıç alıp bir anda Üçüncü komutan etmezken Kaido’yu yarcak seviyeye mi çıktı? Pardon Who is Who seviyesinden?Zoro hakkında yanıldığım yer yok. Power upsiz Jack'i alamaz demiştim. Alamazmış çok net belli oldu. Özellikle Luffy Kaido'yu tek yenecekse onlar da bu rakipleri power up alarak alabilir dediğim de oldu.
Zoro power up almasına rağmen atağı çizik birakmadi King de. Hem de bu atakla Killer'i felan yeniyordu. Şimdi de iki üç vuruşa hoşaf oldu akıyor. Sağlam bir yenilgi aldıktan sonra kılıç karartma ile King alacak ki kılıç kararmasını 50 yıl sorsak King de olmayacak derdiniz. Öyle büyük beklentiniz vardı.
Dua edin King de kararan tek kılıç bir de Enma olmasın.
Büyük ihtimal çoktan duaya baslamışsınızdır zaten.
Zoro power upsız bırak Jack'i sol kollarında hepsini tokatlar.Sağlam power up aldı hala King'e adam akıllı hasar bırakamıyor. Power upsız halı Jack'i aşamaz.
Bu arc herkes öyle oldu zaten. 2-3 sınıf birden atladılar. Zoro da farklı değil. Herkes bulunduğu ligi 2-3 üstüne çıktı.Nasıl çok net belli oldu yav? Bir kılıç alıp bir anda Üçüncü komutan etmezken Kaido’yu yarcak seviyeye mi çıktı? Pardon Who is Who seviyesinden?
Ayrıca şu an nasıl ezilip hoşaf olmuş? Ben mi yanlış mangaya bakıyorum? Adam hala karşısında dikiliyor King’in. İşin garibi bak tekrar ediyorum. Bu dövüşe handikaplı giren adam Zoro…
Ve senin sevdiğin karakterin nasıl dövüşlere girdiğini ve p.upları nasıl aldığını gördükten sonra da gelip sürekli Zoro’ya laf etmen olmuyor Alpa’cığım
Bir de Luffy, Kaido’yu şimdi tek mi yenmiş olacak? :d