Herhalde hypelanan kisim gelmedi henuz
Yok reis kostüm giymiş, o sırada yerde bir kadın varmış. Kadına Sanji vurmamış ama kendi vurduğunu sanmış kostümden dolayı kafa git gel olmuş. Öyle bir şey varsa dövüş sonu Zoro'dan beni öldürmesini isteyeceğim demiş. Benim anladığım bu yarım yamalak şekilde, çevirsinler anlarızQueen Kadın mıymış ? Bu mu doruk noktası
Yemin ediyorum Pedro yaşıyordan çok daha sağlam be, GODA !!!
Biraz önceki kadar doruk olmasa da, kendi çapında bir doruk noktası diyebilirim.Yok reis kostüm giymiş, o sırada yerde bir kadın varmış. Kadına Sanji vurmamış ama kendi vurduğunu sanmış kostümden dolayı kafa git gel olmuş. Öyle bir şey varsa dövüş sonu Zoro'dan beni öldürmesini isteyeceğim demiş. Benim anladığım bu yarım yamalak şekilde, çevirsinler anlarız
C9 falan Robin'in peşinde, onun dışında Big Mom azman bir hal almış ve ciddileşmiş orada durum. Bence doruk olabilir ya. Meyve uyanışından da bahsedilmiş, birinin bağışı gibi bir şey demiş sanırım sevdiğin birinin ölümü tetikliyor olabilir.Biraz önceki kadar doruk olmasa da, kendi çapında bir doruk noktası diyebilirim.
Queen kadın olursa aşırı epik olur. Kadınlara zaafınıda bu savaşta halledirdi hem.Queen Kadın mıymış ? Bu mu doruk noktası
Yemin ediyorum Pedro yaşıyordan çok daha sağlam be, GODA !!!