Üye silindi 7459
Ben de 3 yaşındayken yeni aldığımız PlayStation 1'i kırmıştım ADAMSIN SANJİ
Sanji'ye karaktersiz diyenlerden biri benim. Bu hareketi yaptığı için kendisine helal olsun, ama önceden sözünü yiyip kostümü giyerek karaktersizlik yaptığı gerçeği değişmiyor. Özür dilenecek bir durum yok yani.İyi bir bölüm olacak gibi artık Sanji'ye karaktersiz vb diyenler, bu bölümden sonra özür diler.
Enma zaten kararmaya yakın bir kılıç. Oden, veletlikten beri kullanmış. Zoro diğerlerini anca seri sonunda karartır. Kılıcın kararması için belli bir zaman geçmesi gerektiği ortada. Ayrıca demişsinki, zoro king karşısında kılıç karartırsa ne gülerim diye. Yonkou, amiral, sağ kol. Bu 3 adamdan güçlü biri mi var? Zirve güçler zaten bunlar. Bunlardan birisinde kararacak illaki. Luffy de bir sağ kol karşısında gözlem haki geliştirdi. Zoro da bir sağ kol karşısında zırh haki geliştirecek belli ki. Nesi komik?Olur da bu arc sadece Enma kara kılıç olursa vay ki ne vay.
Agzimizin acik kalacagi kisim paylasildi mi acaba sizin bilginiz var miydi o kisimla ilgiliSanji'ye karaktersiz diyenlerden biri benim. Bu hareketi yaptığı için kendisine helal olsun, ama önceden sözünü yiyip kostümü giyerek karaktersizlik yaptığı gerçeği değişmiyor. Özür dilenecek bir durum yok yani.
Big Mom'ın dev olmasıdır.Agzimizin acik kalacagi kisim paylasildi mi acaba sizin bilginiz var miydi o kisimla ilgili
Sanji'nin bir kadına vurmuş olması yeterince şaşırtıcı bir şey değil mi?Agzimizin acik kalacagi kisim paylasildi mi acaba sizin bilginiz var miydi o kisimla ilgili