Luffy kaptan olduğu için Zoro'dan daha güçlü olucak diye bir şey yok diyenler Zoro sağ kol diye gösterildiği için Sanji'den daha güçlü olduğuna vurgu vurulmuş demesi trajikomik.Daha güçlü değil zaten çok daha güçlü
Luffy kaptan olduğu için Zoro'dan daha güçlü olucak diye bir şey yok diyenler Zoro sağ kol diye gösterildiği için Sanji'den daha güçlü olduğuna vurgu vurulmuş demesi trajikomik.Daha güçlü değil zaten çok daha güçlü
Şuna içim acıya acıya güldüm. jsjsh Sadece bu olsa bir nevze. Adamdan prim kastırıyor sOda. Biliyor popülerliğini, Law şaşırsın ki şaşırdığı şey ilgi çeksin.Millet Law över, Law Kid'i över.
Şaka bu arada Law da sağlam.
Ya allah için 16.komutanmış baktım şimdi.. Basit şekilde kılıcı aldı king in elinden. Aynen wb ne büyük adammış 16.komutanı kaido nun sağ kolu sallamıyor şaka gibisiniz....Izo Wb komutanı değil mi ? Etiketi dışında birşey söylemeye gerek yok bu adam için.
Varım ama son vuruşu Kid atsın, beraber vurmasınlar. Nasıl ki önceki bölüm seninki vurdu, sonra Kid hurdayı yapıştırdı. Benzeri olsun.Şuna içim acıya acıya güldüm. jsjsh Sadece bu olsa bir nevze. Adamdan prim kastırıyor sOda. Biliyor popülerliğini, Law şaşırsın ki şaşırdığı şey ilgi çeksin.
Evet, sağlamız. Kid ne kadar kendini kendine saklasa da anca beraber kanca beraber. Bu dövüş anca öyle biter. Var mısın yenmeye onu söyle.
Afiyet olsun reis. Lıkır lıkır içtin kolayı, şimdi kutusunu ezersin tabi
Senin tespit daha oturmuş :dSanji'de elmayı yiyip bitirdikten sonra sevmedim diyenler gibi.
Gaga yamulsa kaç yazar tekrar düzelebildikten sonra. Bu tarz şeyler karakter övecek şeyler mi ya.Sanji gagayı yamultmuş efsanesi de biter bu bölüm umarım.
Sanji övseneYazık lan Law'a sağ kol düşe düşe Bepo düşmüş .
Wb tayfasında komutanlar güce göre sıralanmıyor.Ödüle bakıp uçan altılıyla falan kıyaslayabilirsin.Adamın en büyük olayı nişancılık zaten Chinjao gibi en büyük silahı kılıçlara hedef alıp ateş etmek.Mf savaşında kılıçları kırıyordu böyle.Ya allah için 16.komutanmış baktım şimdi.. Basit şekilde kılıcı aldı king in elinden. Aynen wb ne büyük adammış 16.komutanı kaido nun sağ kolu sallamıyor şaka gibisiniz....