Yer değiştirme ve gölge klonu tekniğini başarıyla yapabiliyor nereye akademiye giremez. Saldırıyı geri yansıtabilen parşömen tekniği bile var reisin.Akademiye giremez ne genin olması
Yer değiştirme ve gölge klonu tekniğini başarıyla yapabiliyor nereye akademiye giremez. Saldırıyı geri yansıtabilen parşömen tekniği bile var reisin.Akademiye giremez ne genin olması
O cümlenin neresinde Dof yazıyor.Law üzerinden Dof övme olmuş bu.
Ne üzerine onu dediğinde önemli şimdi. Konu neydi.
Spoilerda koca ana hayatında kimsenin onu yaralayamadığını söylüyordu çok kızgınmış.Ne üzerine onu dediğinde önemli şimdi. Konu neydi.
İkisini çok yan yana getiriyor, duygusal bir sahne. Kid'e iradesini emanet etme olayı olabilir bak ciddi ciddi diyorum. İrlanda mitolojisinde var, gümüş elli Nuada'ya bir doktor el yapıyor, sonra ölüyor.Mehh. Tekrar ediyorum. Law için Kid kim??? Hem amacı kalmadığını nereden biliyorsun. Boş ağızlı değil ki Law düşündüklerini bir kerede döksün.
Bu da Oda'nın cevabı.
Bu eleman gene mi resim paylaşmışBu lavuk bir daha resim atmayacam dememiş miydi la?
Bir sonraki bölüm düşmemiş olursa Big Mom Efsanesi diye geçireceğim adını.Spoilerda koca ana hayatında kimsenin onu yaralayamadığını söylüyordu çok kızgınmış.
Önce ki sayfalarda gördüm gene saçma sapan bişi paylaşmış.Bu eleman gene mi resim paylaşmış