Avatarın çok güzel sen onlara bakmaBiriniz de görmemiş gibi yapmıyonuz lan... Puhh size!
Avatarın çok güzel sen onlara bakmaBiriniz de görmemiş gibi yapmıyonuz lan... Puhh size!
Robin iyi eder onu... ya da Robin için iyileşir.Şaka maka kaşı ters yöne dönmüş.Sanji bakalım eski sıcak haline dönebilecekmi? Burada devreye Nami giriyor.Onu tek o iyileştirir bence.İlacı o.
@Mr.Bushido olaydı da "Hıakk Puhh" tekniğini öğreteydiBiriniz de görmemiş gibi yapmıyonuz lan... Puhh size!
Bu sayfalarda amacı Yeneni ezmekmiş gibi geldi bana. Kaçmaya ,İgili gibi durmuyor.CP-0 sence Kaido ve Luffy'nin birebir çarpıştığını görmüyorlar mıdır?Veya haberleri yok mudur?
Apoo'nun böyle bir amacı olduğu sanmıyorum.Zaten Luffy Kaido'yu yendikten sonra tekrar saldırmak Apoo için pekbirşey ifade etmez.Ha dalsa bile CP-0 nun raporlarında asıl işi Luffy'nin yaptığı yazacaktır.Ben kendini kurtarmanın peşinde olduğunu düşünüyorum.
Burdayım Dracule’ciğim zaten@Mr.Bushido olaydı da "Hıakk Puhh" tekniğini öğreteydi
Sanji tekledimi ne etti bu dinoyuquenn ne boş adamsın ya. hiçbir şey yaptığı yok anca konuşuyor.
O kız bece Sanjiye iyi biri gibi yaklaşıp sonra saldırdı fakat saldırısı kendini yaraladı ve Sanjinin sağlamlığını görünce dehşete düştü.Sanji o kısımda çok ruhsuz gözüküyor ya
Daha güçlü geri dönecek merak etme.Her bölüm ağlaya ağlaya suiti de yok ettirdiniz.Tebrikler beyler tek seferlik bile göremedik sayenizde.